12-02-2020

Sådan kommer du gratis med til årtiets faglige fest i København

1.-5. september 2020 er Danske Bioanalytikere, LSB og DEKS værter for IFBLS 2020 – join the lab race. Fem dages fagligt festfyrværkeri af en kongres med deltagere fra hele verden. Og hvis du er heldig, kan du få billetten gratis.

Af Niels C. Jensen, journalist

IFBLS 2020_fordsidebanner.png
Fem dage i selskab med laboratoriefolk fra hele verden, 36 faglige sessioner, 5 hovedtalere, mere end 50 inviterede talere, og et hav af postere og mundtlige præsentationer.

IFBLS 2020 – join the lab race i Bella Center 1.-5. september i år.

Deltagelse alle fem dage inkl. frokost, kaffe og vand koster € 749 (5600 kr.) Og så er der også gratis pandekager på Københavns Rådhus.

 

Søg støtte til kongresgebyret

Vil du spare pengene, har du mulighed for at få søge støtte hos din dbio-region og dbio-fonden.

dbio-fonden:

Medlemmer af dbio kan i forbindelse med IFBLS 2020 søge støtte til deltagergebyret til faglig deltagelse på baggrund af indsendte abstracts. Ansøgningsfrist 1. marts.
 
 

dbio-Midtjylland:

I dbio-Midtjylland er det besluttet, at man betaler kongresgebyret for 20 dbio-Midtjylland medlemmer. Det sker via et ansøgningsskema, som skal udfyldes og sendes til regionen senest 1. marts.
 
Læs mere på dbio.dk/mj
 

dbio-Syddanmark:

dbio-Syddanmark vil gerne bakke op om IFBLS 2020 og har derfor besluttet at støtte deltagelse for 20 personer. Du skal sende en ansøgning til regionen senest d. 6. marts 2020.
 
 

dbio-Nordjylland:

Medlemmer af dbio-Nordjylland kan søge om at få dækket kongresgebyret, hvis man har fået afslag fra arbejdspladsen og har mulighed for at holde fri. Senest 1. april skal du have sendt din ansøgning.
 
 

dbio-Hovedstaden:

dbio-Hovedstaden ønsker man, at så mange som muligt får chancen for at opleve en verdenskongres. Derfor inviterer regionen bioanalytikere og laboranter på kongres; enten hele kongressen eller en dag. Du udfylder og sender et ansøgningsskema senest søndag d. 15/3 2020.
 
 

dbio-Sjælland

Danske Bioanalytikere Sjælland har i november 2019 udvalgt og betalt kongresgebyret alle dage for syv medlemmer.
 
710-247_IFBLS2020.gif
LinkedIn Email Twitter