15-01-2020

Har du set mailen om IFBLS i din mailboks?

IFBLS

Dbio-Syddanmarks medlemmer har fået en mail fra regionsformand, Hanne Nielsen Bonde, med oplysninger om bioanalytiker-verdenskongressen - og om, hvordan du kan få betalt deltagergebyret til kongressen.

​Som I sikkert har hørt allerede, er Danske Bioanalytikere i september 2020 vært ved verdenskongressen for bioanalytikere.
Det bliver nogle spændende dage med mulighed for at få hørt det sidste nye indenfor faget og dermed følge med i udviklingen. Det er også en enestående mulighed for at møde kollegaer fra hele landet og også fra udlandet.
Det er en stor satsning for en ”lille” forening og vi håber derfor, at I vil bakke op om arrangementet og prioritere at deltage. 

  

2020 IFBLS penge.jpg

 

Det er selvfølgelig ikke gratis, men mange arbejdssteder er allerede i gang med at planlægge, hvor mange de har råd til at sende afsted.

 

 

Dbio-Syddanmark vil også gerne bakke op om arrangementet og har derfor, som I fik mail ud om før jul, besluttet at støtte deltagelse for 20 personer.
Støtten er i form af deltagergebyret. Transport, overnatning og frikøb dækkes ikke.

 

Send en ansøgning til hnb@syddanmark.dbio.dk senest 6. marts 2020 med oplysning om navn, arbejdssted, mailadresse og afslag fra afdelingen om deltagelse.
Det er vigtigt, du sikrer dig ,at du kan få fri (ferie, afspadsering, tj. fri med løn…) inden du søger.


Læs mere om kongressen og det foreløbige program på https://ifbls2020.org/

 

IFBLS


LinkedIn Email Twitter