Nyt fagblad ude

Bliv bl.a. klogere på OK24, se et udpluk af de mange reaktioner, der kom fra bioanalytikere over hele landet i kølvandet på regeringens lønløfter, og læs om bioanalytiker Julie Dyppels fascinerende arbejde på Afdeling for Hjerne-og Nerveundersøgelser på Rigshospitalet.

Nyhed
Skrevet af
Anne Sophie Flach, fagbladsredaktør
Julie Dyppel

Bioanalytiker Julie Dyppel spiller en vigtig rolle, når patienter som Leila Worm skal have foretaget hjerne- eller nerveundersøgelser på Rigshospitalet. Foto: Thomas Nielsen.

I dette nummer af fagbladet kan du blandt andet læse om bioanalytiker Julie Dyppel, der tilhører en eksklusiv flok. På landsplan er det nemlig kun 50 bioanalytikere, der laver dét, hun laver på Afdeling for Hjerne-og Nerveundersøgelser på Rigshospitalet.

Redaktionen har også samlet nogle af de mange kommentarer og uddrag fra interviews med bioanalytikere, der blæste til kamp ovenpå Mette Frederiksens lønløfte til fire andre faggrupper.

I artiklen ”Skal flere tage del i vagtarbejdet” handler det om vagtfordelingen i sundhedsvæsenet, som er et varmt emne i den politiske debat. Men hvad er den gode løsning, hvis man skal have flere til tage del i de tungeste vagter? På en klinisk biokemisk afdeling prøver man sig frem, men afventer spændt den politiske formel.

Du kan også komme med til det smukke Færøerne og læse om den gennemgribende teknologiske udvikling, øens patologiske afdeling har været igennem.

Og så kan du blive klogere på, hvem vi forhandler med i OK24, og hvad der sker de næste måneder.

God læselyst!

Fagblad nr. 6 2024
Fagblad

Pyha. Svært at følge trop, når forskellige dagsordner snubler over hinanden

Husk, at du kan framelde fagbladet på papir.

Emne

Kontakt

Kommunikationsafdelingen
Fagbladsredaktør
3179 8232

Særligt benyttede sider på dbio.dk