Sonny vil have bedre psykiatri og fokus på personalets arbejdspres i Region Sjælland

Bedre behandling i psykiatrien og bedre arbejdsvilkår for personalet på sygehusene, det er to af mærkesagerne for Sonny Bjørnlund Nielsen, som stiller op til regionalvalget i Region Sjælland. Sonny er til daglig bioanalytiker på Holbæk Sygehus.

Regionalvalg
Skrevet af
Niels C. Jensen, digital redaktør
sonny_web

"Jeg ser hvordan mine kollegaer slides ned, og må sige op før de lyster. Jeg ser patienter spørge om hjælp hos os bioanalytikere, fordi det faste personale ikke har tiden. Det skal der gøres op med," siger Sonny Bjørnlund Nielsen, der stiller op til regionalvalget d. 16. november.

Hvorfor stiller du op til regionalvalget?

"Jeg stiller op, fordi vi skal have sat fokus på personalets stigende arbejdspres og den faldne kvalitet heraf på regionens sygehuse. Samtidig skal vi sikre, at det nuværende personale ikke slides helt til grunde."

Hvordan vil du tage din bioanalytikerbaggrund og viden med ind i politik?

"Med snart 8 års erfaring fra Holbæk Sygehus, så kender jeg lidt til at være i denne verden. Jeg ser hvordan mine kollegaer slides ned, og må sige op før de lyster. Jeg ser patienter spørge om hjælp hos os bioanalytikere, fordi det faste personale ikke har tiden. Det skal der gøres op med."

Hvad er dine mærkesager?

"Psykiatrien. Der skal være bedre mulighed for behandling for patienter på de rigtige faciliteter i stedet for en almindelig skadestue, som ikke er gearet til det. Personalet på sygehusenes vilkår. Og til sidst regionens natur- og vildtpleje."

Sonny Bjørnlund Nielsen

Alder:
32 år

Stilling/job:
Bioanalytiker på Holbæk Sygehus

Stiller op til:
Regionalvalget i Region Sjælland

Stiller op for hvilket parti:
SF

...

Du stiller op for SF – hvorfor lige det parti?

"Man er aldrig 100 procent enig med noget parti medmindre, det er ens eget parti. SF for mig er det parti, som kommer tættest på mine hjertesager på en måde, hvor jeg kan præge det og forhåbentlig gøre en forskel."

Hvordan er dine chancer for at komme ind?

"Nok ikke så gode som jeg gerne ville have, men det betyder ikke, at jeg giver op."

De stiller op

Kender du en bioanalytiker, der stiller op til kommunal- eller regionalvalget den 16. november?

Så vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til journalist Niels C. Jensen, ncj@dbio.dk.

...

Særligt benyttede sider på dbio.dk