Ny efteruddannelsespulje til erfarne TR og FTR

Er du erfaren TR eller FTR kan du nu søge tilskud til efter- og videreuddannelse hos dbio. I første runde er ansøgningsfristen den 20. juni 2016 kl. 12. Læs mere om puljen, og hvordan du søger.

Nyhed

​Drømmer du om diplomuddannelse eller anden efter-/ videreuddannelse inden for dit virke som TR eller FTR?  Nu kan du komme den et skridt nærmere ved at søge midler fra puljen til erfarne TR og FTR i Danske Bioanalytikere.

Du skal dog være opmærksom på, at du først skal have forsøgt at få din arbejdsgiver til at betale efteruddannelsen, inden du kan komme i betragtning til tilskud fra dbio.

Ved kongressen i oktober 2015 blev det vedtaget at oprette en pulje, hvor erfarne tillidsrepræsentanter og fællestillidsrepræsentanter kan søge om midler til hel eller delvis dækning af diplomkurser eller anden relevant efter-/ videreuddannelse.

Du søger via ansøgningsskemaet på dbio.dk

Minimum 5 års erfaring 

Formålet med puljen er at understøtte kompetenceudvikling hos erfarne TR og FTR, som eksempelvis kan styrke dig i dit arbejde som repræsentant i MED-sammenhæng og i samarbejdet med ledelsen generelt.

Du kan søge penge fra puljen, hvis du er TR eller FTR, har gennemført dbio’s tillidsrepræsentantuddannelse og samlet har minimum 5 års erfaring som repræsentant.

Den uddannelse, som du søger om midler til, skal være kompetencegivende (give ECTS-point) og det er fortrinsvis kursusgebyret, der vil blive givet tilskud til. I særlige tilfælde kan transport, overnatning og materialer også dækkes.

Der er begrænsede midler i puljen. Når du for eksempel søger tilskud til en diplomuddannelse, bevilges der som udgangspunkt kun penge til et enkelt modul.

Ansøgningsfrist to gange om året

Fra efteråret 2016 vil der være to faste ansøgningsfrister årligt: den 1. maj og den 15. oktober.

Du søger via ansøgningsskemaet på dbio.dk

Efteruddannelsespuljen er oprettet som et forsøg i kongresperioden 2015-2018.

Særligt benyttede sider på dbio.dk