IFBLS Webinar: Det lærte vi af pandemien

Kom med til et internationalt webinar om hvad bioanalytikere på verdensplan har lært af Covid-19 pandemien. Webinaret afholdes d. 21. januar 2022 kl. 13.00-14.30. Tilmelding kræves

Nyhed
Skrevet af
Marianne Nielsen, faglig konsulent
IFBLS webinar dec 2021

På webinaret vil der være oplægsholdere fra blandt andet Taiwan, Nigeria og USA.

Den internationale sammenslutning af bioanalytikere, IFBLS, inviterer til webinaret ”Det lærte vi af pandemien - Lessons Learned from the Pandemic” fredag d. 21. januar 2022, kl. 13.00-14.30.

Webinaret indledes med et oplæg der har fokus på de primære metoder anvendt til identifikation af SARS-CoV-2. Efterfølgende vil et internationalt panel dele erfaringer om leverance af laboratorieservice under Covid-19 pandemien.

Webinaret er en unik mulighed for at høre erfaringer fra en række internationale kollegaer og en mulighed for at overføre nogle af deres erfaringer til egen praksis.

Læs mere om oplægsholdere mv. på ifbls.org.

Tilmelding

Webinaret afholdes på engelsk.

Tilmelding kræves. Senest 14. januar 2022 sendes tilmelding med navn, e-mail og land sendes til communications@ifbls.org.

Certifikat for deltagelse sendes efter webinaret. 

Første webinar i en række

Webinaret er det første i en række af webinarer som IFBLS vil afholde fremover. Webinarerne er gjort muligt med midler fra Britta Karlssons Fond.

Særligt benyttede sider på dbio.dk