Skal du være med til at give penge til faglig udvikling?

Har du lyst til at vurdere projekter, som fremmer bioanalytikerprofessionens udvikling og de studerendes faglige forståelse gennem studieophold i udlandet – så har du chancen nu. Bliv en del af bestyrelsen for Bioanalytikernes Uddannelses- og Forskningsfond 2022-2024.

Fonden
Skrevet af
Marianne Nielsen, konsulent

20 bioanalytikere og 26 studerende har fra 2019-2021 fået tildelt et legat fra Bioanalytikernes Uddannelses- og Forskningsfond. Den samlede uddeling i perioden har været kr. 527.000.

Støtte gives til forskning og udviklingsprojekter samt aktiviteter som f.eks. kongresdeltagelse, der kan fremme professionens udvikling eller til studerende, der gerne vil udvide deres faglige forståelse med et studieophold i udlandet.

Fondsbestyrelsen består af syv medlemmer, der bliver udpeget af dbio’s hovedbestyrelse på deres møde i starten af februar 2022, hvorefter ansøgere vil modtage direkte besked.

Bestyrelsen mødes to gange årligt for at vurdere, de indkomne ansøgninger. Første møde er d. 17. marts 2022 fra kl. 12.00-15.30.

Ansøgning senest 7. januar

Bliv fondsbestyrelsesmedlem ved at sende en ansøgning med begrundelse for, hvorfor du gerne vil være en del af bestyrelsen for Bioanalytikernes Uddannelses- og Forskningsfond.

  • Jeg brænder for bioanalytikerprofessionens udvikling, da …
  • Jeg vurderer, at bioanalytikere i fremtiden bør …
  • Jeg har erfaring indenfor og synes, at …

Send din ansøgning til Charlotte Lorentzen, clo@dbio.dk, og skriv Bioanalytikernes Uddannelses- og Forskningsfond i emnefeltet. Ansøgningsfrist er den 7. januar 2022

Kontakt

Faglig afdeling
Konsulent
44223259
31651754

Særligt benyttede sider på dbio.dk