PKA beklager fejl i årsopgørelse

Medlemmer i PKA modtager i denne uge nye årsopgørelser fra SKAT for årene 2019-2022 på grund af en indberetningsfejl. Fejlen er i gang med at blive rettet, og man behøver ikke selv at gøre noget, skriver PKA.

Nyhed
Skrevet af
Niels C. Jensen, digital redaktør og journalist
PKA logo og bygning

Nogle medlemmer af pensionskassen PKA modtager i denne uge en årsopgørelse fra SKAT med ekstraopkrævning for årene 2019-2022.

PKA oplyser, at restopkrævningen er et resultat af en indberetningsfejl hos dem, og at man ikke skal betale den ekstra opkrævning. PKA skriver videre, at hvis man allerede betalt opkrævningen, behøver man ikke at gøre mere. Så snart fejlen er rettet, får man beløbet refunderet igen.

"Vi arbejder på højtryk for at korrigere fejlen og gennemgår i øjeblikket samtlige indberetninger. Hermed får alle berørte medlemmer en rigtig årsopgørelse igen og skal derfor ikke selv gøre noget. Har du ikke allerede betalt, så lad være med at betale restskatten, den bliver annulleret hurtigst muligt," skriver PKA på deres hjemmeside og fortsætter:

"Vi beklager meget denne fejl, og den forvirring og frustration, den måske har skabt hos dig. Samtidig med, at vi korrigerer fejlen, arbejder vi på at forhindre, at noget lignende kan ske igen."

Vi beklager meget denne fejl, og den forvirring og frustration, den måske har skabt hos dig. Samtidig med, at vi korrigerer fejlen, arbejder vi på at forhindre, at noget lignende kan ske igen.
PKA

PKA skriver også, at nye årsopgørelser kommer i løbet af februar. 

Læs også nyheden på pka.dk.

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk