Nu kan du blive delegeret i pensionskassen

Dette efterår skal bioanalytikernes pensionskasse vælge delegerede, der de næste fire år skal fungere som ambassadører for bioanalytikerfaget.

Nyhed
Skrevet af
Minella Veggerby Fitzsimons, sekretær
PKA valg

Delegerede er med til at bestemme, hvordan pensionsordningen skal se ud – og med til at påvirke, hvordan bioanalytikernes penge bliver investeret. Du får seminarer og uddannelse undervejs – så du behøver ikke vide noget om pension på forhånd. Stil op, hvis du vil indgå i et fællesskab, der styrker og udvider både dit faglige og dit personlige netværk. 

Alle medlemmer kan stille op som delegerede

Torsdag d. 7. september har alle medlemmer i pensionskassen fået et brev om valget i deres e-Boks. Her opfordrer vi dem først og fremmest til at besøge valgsiden pka-valg.dk, men også til at overveje at stille op som delegeret. Alle kan stille op, og vi opfordrer til så stor diversitet blandt de delegerede som muligt. Delegerede fungerer som ambassadører for pensionskassen. De har medbestemmelse over pensionsordningen og indflydelse på, hvordan medlemmernes penge bliver investereret.

Al information om valget findes på pka-valg.dk

Vi har beskrevet valget, en delegerets opgaver og meget mere på valgsiden pka-valg.dk. Herinde kan de opstillede også tage en kandidattest, som gør det lettere for dem, der skal stemme, at se, hvem de er mest enige med.

Læs alt om valget på www.pka-valg.dk

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk