Nyt kursuskatalog fra dbio med fokus på innovation og specialisering

Danske Bioanalytikere har netop udsendt kursuskataloget for 2024. Det nye katalog byder på en række spændende kurser og temadage, der har fokus på innovation og specialisering. Kataloget er skabt i tæt samarbejde mellem dbio’s faglige udviklingsgrupper og fagligt udvalg.

Nyhed
Skrevet af
Niels C. Jensen, digital redaktør og journalist
Forside kursuskatalog 2024

Kursuskataloget for 2024 indeholder i alt 22 faglige kurser og temadage for bioanalytikere.

"Vi er stolte af at præsentere vores medlemmer for et kursuskatalog, der ikke kun opfylder, men også udfordrer deres behov for faglig udvikling. Innovation og specialisering er nøgleordene, og vores kurser afspejler de seneste trends og teknologier inden for bioanalytikernes fagområde,” siger Martina Jürs, der er formand for Danske Bioanalytikere.

Med fokus på innovation og specialisering præsenterer kursuskataloget 2024 et bredt udvalg af kurser og temadage, der spænder over forskellige specialer og områder inden for bioanalyse. Kursuskataloget for 2024 indeholder i alt 22 faglige kurser og temadage for bioanalytikere.

"Vores mål er at udbyde kurser, der ikke kun er relevante, men også inspirerende. De faglige udviklingsgrupper er eksperter på hver deres område og arbejder for, at alle kurser udvider bioanalytikernes faglige værktøjskasse," siger Martina Jürs.

Tre nedslag fra kursuskataloget:

  • Fremtidens Nuklearmedicin – Nye tendenser og teknologier: En temadag dedikeret til de seneste tendenser og teknologier inden for nuklearmedicin, med fokus på spændende anvendelser af PET/CT og PET-skanninger.
  • Udvidet Molekylærbiologi - Et 3-dages kursus: Dybdegående oplæg, cases og opgaver designet til at forbedre kompetencer og give kendskab til de nyeste molekylærbiologiske teknikker.
  • Vi taler sammen - Situationsbestemt kommunikation: En temadag for dem, der ønsker at forfine deres kommunikationsevner for at opnå ønskede resultater, uanset situation og kollegaer involveret.
  • Grundlæggende hæmatologi: Et temakursus over to dage, der sigter mod at skabe en grundlæggende forståelse for hæmatologiske analyser og resultater.

Sådan tilmelder du dig

For at deltage i dbio’s kurser skal man være medlem af Danske Bioanalytikere. Medlemmer kan tilmelde sig ved at logge ind på Mit dbio med deres e-mailadresse og kodeord.

Tilmeldingen er bindende for hele kurset, og sidste tilmeldingsfrist er angivet ved hvert kursus.

Forside kursuskatalog 2024
Kursuskatalog

Alle bioanalytikere har behov for viden om det nyeste, der rør sig indenfor det biomedicinske område. Samtidig kan nye kollegaer, eller kollegaer der skifter speciale, få mulighed for at få specialviden, som gør dem...

Denne nyhed blev udarbejdet med hjælp fra ChatGPT, en avanceret sprogmodel udviklet af OpenAI.

Særligt benyttede sider på dbio.dk