Kurser af bioanalytikere - og til bioanalytikere

Der er nu officielt åbnet for tilmelding til dbio's faglige kurser i 2023. Du kan blandt meget andet blive skrap til differentialtælling og blive klogere på den syge tarm.

Kurser
Skrevet af
Minella Veggerby Fitzsimons, sekretær

Igen i år har Danske Bioanalytikeres faglige udvalg planlagt indholdet i kursuskataloget i samarbejde med de faglige udviklingsgrupper. Kurserne er med andre ord udviklet af bioanalytikere - og til bioanalytikere.

På næste års kurser kan du blandt andet blive ekspert i at samarbejde på tværs af generationer og personligheder på kurset  "Hvem er du og hvem er de andre". Du kan også blive skrap til differentialtælling og blive klogere på den syge tarm.

Hvis det lyder interessant, eller hvis du er nysgerrig på hvad dbio ellers kan tilbyde, kan du læse mere i kursuskataloget eller på dbio.dk/fagligekurser, hvor du også kan tilmelde dig de enkelte kurser. 

​Hvem kan deltage

dbio's kurser er primært for medlemmer af fagforeningen. Ansøgere uden for dbio's organisationsområde kan dog optages, hvis der er ledige pladser. Det gælder dog kun medlemmer af forhandlingsberettigede organisationer.

Der er allerede nu åbent for tilmelding på dbio.dk/fagligekurser.

Kursuskatalog forside
Kursuskatalog

Kursuskataloget for 2023 bliver sendt ud til alle medlemmer i dbio. Det er på flere måder et historisk katalog. Siden 1972 har medlemmer udbudt kurser for og til medlemmer i dbio. Det er udviklingsgrupperne i dbio...

Særligt benyttede sider på dbio.dk