A hva for noget om kvalitet?

Kvalitetsguiden.dk er et nyt et opslagsværk med de mest anvendte og anerkendte begreber, metoder og værktøjer til kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet.

Nyhed
Skrevet af
Niels C. Jensen, digital redaktør og journalist
Kvalitetsguiden

Kvalitetsguiden.dk er et nyt opslagsværk, der kan danne en fælles ramme for kvalitetsudviklingen på tværs af sundhedsvæsenets sektorer. Guiden udgives Dansk Selskab for Kvalitet i Sundhedssektoren (DSKS).

Guide indeholder beskrivelser af:

  • Centrale begreber
  • Anerkendte metoder
  • Gode værktøjer

Kvalitetsarbejdet er i konstant udvikling, og der er mere end nogensinde før brug for, at vi får skabt et fælles sprog og en fælles tilgang til kvalitetsarbejdet. Her er guiden tænkt som et centralt værktøj.

Find guiden på kvalitetsguiden.dk

Hvem henvender guiden sig til?

Kvalitetsguiden henvender sig til alle, der arbejder med kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet helt tæt på borgere og patienter, uanset om man har sin daglige gang i en kommune, i almen praksis eller på et hospital.

Ambitionen er, at guiden skal understøtte samarbejde og videndeling om kvalitetsudvikling mellem alle sundhedsvæsenets aktører. Det er Dansk Selskab for Kvalitet i Sundhedssektorens (DSKS) håb og forventning, at Kvalitetsguiden bliver et vigtigt redskab i det konkrete kvalitetsarbejde:

"..Men også at den kommer til at bidrage til en fælles kultur og retning for kvalitetsudvikling på tværs af sektorer – alt sammen i kampen for et sundhedsvæsen af høj kvalitet for patienter og borgere," skriver Dansk Selskab for Kvalitet i Sundhedssektoren (DSKS)  på deres hjemmeside.

Særligt benyttede sider på dbio.dk