"Jeg ser på mulighederne for kandidatuddannelse, og det er faktisk lidt svært at vælge"

Karriere kan se ud på mange måder, og der er mange veje i faget. I serien ”Min vej i faget” beskriver bioanalytikere og laboranter deres vej til det job, de har i dag. Denne gang med Siham Berrhili, der skal prøve noget helt nyt, men endnu ikke helt ved, hvad det betyder.

Nyhed
Skrevet af
Anne Sophie Flach, fagbladsredaktør

Hvad er dit seneste job?

Siham Berrhili

Jeg har været ansat i Afdeling for Patologi på Herlev Hospital i godt og vel 13 år. Som student var jeg på afdelingen – i både 6. semester og 7. semester – hvor jeg også skrev min bachelor. Jeg havde en god tilknytning til afdelingen, og min yndlingsunderviser og flere andre kollegaer anbefalede, at jeg søgte en stilling.

Har du haft andre funktioner?

Kort tid efter min ansættelse kunne jeg mærke, at der skulle ske noget mere. Jeg valgte derfor at stille op som arbejdsmiljørepræsentant (AMiR). Med AMiR-rollen og tillid fra min leder og kollegaer åbnede der sig mange muligheder.

Jeg fik flere kasketter og uddannelser; grøn ambassadør, kemiagent, hygiejnekoordinator, beredskabsnøgleperson, og så var det bl.a. mig, der tog imod, når der var besøg fra Arbejdstilsynet, når der skulle skrives risikovurderingsrapporter og akkrediteringsinstruktioner om arbejdsmiljøet – og ikke mindst var jeg tovholder for elastiktræningen på afdelingen (initiativet, der blev belønnet med dbio’s arbejdsmiljøpris i 2021, red.).

Hvad er dine drømme for fremtiden?

Jeg fik sponsoreret et modul i diplomuddannelsen inden for ledelse af dbio. Og min rolle som AMiR har vækket min interesse for miljø og koordinering. Derfor vil jeg nu bruge mine erfaringer og mange kompetencer på min videre rejse. Mit næste skridt er at prøve noget helt nyt. Jeg undersøger bl.a. en kandidatuddannelse. Mulighederne er jo mange som bioanalytiker, så det er faktisk lidt svært at vælge.

Min vej i faget

En serie, hvor bioanalytikere og laboranter beskriver deres vej til det sted i deres karriere, de er nået til.

Vil du fortælle om din vej i faget? Kontakt redaktionen, Anne Sophie Flach, asf@dbio.dk, 31 79 82 32.

...

Særligt benyttede sider på dbio.dk