10-01-2019

Er du repræsentant – så bliv medlem af Organisatorisk Udvalg

Vil du være med til at udvikle og understøtte Danske Bioanalytikeres arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter og fællestillidsrepræsentanter til gavn for dbio’s medlemmer på arbejdspladserne? Så skal du blive medlem af Organisatorisk Udvalg

 

Udvalget har overordnet fokus på at understøtte den strategiske retning for, hvorledes dbio på bedst mulig vis understøtter foreningens repræsentanter.  

 


I de næste tre år vil Organisatorisk Udvalg bl.a. have fokus på:


• Planlægning af årskurset for TR og AMiR
• Input til hvordan dbio kan rekruttere og fastholde medlemmer
• Udvalget skal arbejde videre med anbefalingerne fra ”Fremtidens Repræsentanter” med det mål at   støtte repræsentanterne bedst muligt i deres funktion og løbende vurdere fremtidige behov for udvikling og uddannelse.

 


Udvalget skal bestå af tre arbejdsmiljørepræsentanter, to tillidsrepræsentanter, to fællestillidsrepræsentanter og en fra Hovedbestyrelsen.

 


Organisatorisk Udvalg mødes fire gange årligt, hvor deltagelse bør tilstræbes. Der vil kun være yderst begrænset arbejde mellem møderne.

 


Er du nysgerrig? Med på at udtænke nye ideer til udvikling for repræsentanterne? Har lyst til at være med til at skabe bedre synergi i samarbejdet mellem medlemmer, repræsentanter og ledere? Og ikke mindst til at bidrage med erfaringer fra din og kollegaers dagligdag? Så er det dig, vi har brug for i Organisatorisk Udvalg.

 


Din ansøgning skal sendes til dbio@dbio.dk. Skriv ”Organisatorisk Udvalg” i emnefeltet.

 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte næstformand Katja Wienmann Bramm, tlf.: 44 22 32 31, mail: kwb@dbio.dk

Fristen for ansøgninger er den 28. januar.

 

Læs mere om Organisatorisk Udvalg

LinkedIn Email Twitter