Studerende på Endokrinologisk laboratorium

Indtil nu, har det ikke været muligt for de studerende at stifte bekendtskab med Endokrinologisk laboratorium. Det bliver heldigvis muligt nu, og de ansatte bioanalytikere i afsnittet glæder sig til at vise deres speciale frem for kommende nye kollegaer.

Nyhed
Skrevet af
Elisabeth Baagøe Winther
Endokrinologisk Afdeling

Endokrinologisk bioanalytisk laboratorium, der er en del af Steno Diabetes Center Nordjylland, er et speciale i rivende udvikling, med et fremtidig behov for at rekruttere kvalificeret medarbejder. Derfor åbnes dørene til de studerende, for at udbrede kendskabet til dette spændende, men også lidt ukendte speciale.

Ledelsen har afsat midler til at afdelingen kan få uddannet en klinisk vejleder, så de bliver klædt på til at kunne modtage studerende på S1 og S2. 

Elisabeth Winther, bioanalytiker og kommende Klinisk vejleder på Endokrinologisk Laboratorium udtaler:

Lige nu er jeg i fuld gang med min kliniske diplomuddannelse som klinisk vejleder og jeg har allerede fået et godt samarbejde med de andre specialer i regionen. Vi har et stort netværk og hvilket vi gør flittig brug af. I og med at det er et nyt område så nyder jeg godt af de andres mange års erfaring som uddannelsessteder.

Jeg har taget udgangspunkt i de studerendes semester beskrivelse og da vi beskæftiger os med endokrinologiske sygdomme, hvor diabetes er en af de større, har jeg valgt at det bliver grundstenen under deres kliniske praktikperiode. Jeg glæder mig til det nye år med de nye studerende.

Vi håber de studerende tager godt imod et nyt spændende speciale, med en hel flok dygtige og dedikerede bioanalytikere, der er klar til en ny hverdag med studerende i afdelingen.

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk