Så går starten

10. marts 2015 er der generalforsamling. I år med valg til alle poster ​

dbio-Syddanmark

​​I 2015 er det kongresår og derfor vil der være valg til alle poster i regionsbestyrelsen:

Formand, næstformand, HB medlemmer og supplerende bestyrelsesmedlemmer.

Nedenfor er der en gennemgang af de forskellige procedurer for at stille op og for at blive valgt.

Regionsformand, Næstformand:

Her melder man sit kandidatur til dbio-Syddanmark senest 10. feb.2015 Send et opstillingsindlæg og fortæl om dig selv. Gerne med billede.

HB medlem:

Her melder man sit kandidatur til dbio-Syddanmark senest 10. feb.2015 Send et opstillingsindlæg og fortæl om dig selv. MAX 1200 anslag og uden billede

Regionsbestyrelsesmedlem:

Her melder man sit kandidatur til dbio-Syddanmark senest 10. feb. 2015. Send et opstillingsindlæg og fortæl om dig selv. MAX 1200 anslag og uden billede.
Hvis der ikke er nok opstillede nok, kan man stille op på generalforsamlingen, men så er de forhåndsopstillede sikret en plads. Hvis der er for mange opstillede foretages det samlede valg på generalforsamlingen.(der kan ikke stemmes via fuldmagt)

Kongresdelegeret:

Opstilling på generalforsamlingen (man skal være til stede) 10. marts 2015

Grunden til at de to sidste tilmeldinger er uden billede, er at det vil stille alle lige. Ikke alle har lyst til at få deres billede på internettet. 
 Grunden til ”MAX anslag” er, at der kan komme mange opstillede, og derfor vil de, der står til sidst, have dårligere muligheder. Vi risikerer at medlemmerne kører træt i at læse valgoplæg, inden de når dem alle igennem. Valgoplæggene vil blive offentliggjort i alfabetisk rækkefølge efter fornavn.

Der har indsneget sig en fejl i bladet, hvor der står at man kan opstille til HB-suppleant på forhånd også. Det er ikke korrekt, HB suppleanter vælges på generalforsamlingen efter de supplerende bestyrelsesmedlemmer er valgt.

Send opstillingerne til dbio-syddanmark@dbio.dk

Vi håber i har lyst til at være med, og det kræver ingen forudsætninger. Når den nye bestyrelse starter, vil der blive holdt en individuel samtale, så du kan blive opkvalificeret, der hvor du synes der mangler noget.

Af Hanne Nielsen Bonde, regionsformand

Opslag om opstilling til opslagstavlen ​

pdficon_small

Hent opslag om opstilling til opslagstavlen 

Særligt benyttede sider på dbio.dk