Chefbioanalytiker til Biokemi og Immunologi, Sygehus Lillebælt

Er du en faglig velfunderet og innovativ leder, og brænder du for at udvikle og sikre en høj faglig kvalitet inden for biokemi og immunologi til gavn for vores patienter? Evner du at lede og lykkes igennem andre, og kan du styrke det gode samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere?

Nyhed

Vi søger en visionær og samarbejdsorienteret chefbioanalytiker, der kan lede og begå sig på det operationelle, taktiske og strategiske niveau, og som i samarbejde med cheflægen kan træffe gode faglige og driftsnære beslutninger samt sætte retning for afdelingens fremtid.

Du bliver leder i en afdeling, der har en stor berøringsflade på tværs af Sygehus Lillebælt, og som samtidig løser opgaver for almen praksis, Færøerne og Forsvaret. Vi lægger stor vægt på at skabe et hurtigt og effektivt flow med høj faglighed, og vi forholder os løbende til, hvordan vi i samarbejde med de andre laboratorieafdelinger bedst kan understøtte vores samarbejdspartnere til gavn for patienterne. Derfor er det vigtigt, at du er tydelig, retningssættende og kan lykkes igennem din ledelse af otte overbioanalytikere, som har en stor del af personaleledelsen i afdelingen.

Vi forventer, at du er god til at samarbejde med mange forskellige afdelinger og faggrupper, og at du kan bruge en datadrevet tilgang til at kvalificere beslutninger, skabe høj kvalitet og løbende udvikling af opgaveløsningen. Vi tror på og oplever, at netop det har stor betydning for, at vi kan tilbyde korte ventetider, opnå tilfredse patienter og samarbejdspartnere samt have medarbejdere med stor arbejdsglæde og højt fagligt niveau. Du får en ledelsesmæssig opgave i at fastholde og udvikle et godt uddannelses- og læringsmiljø samt sikre, at vi som afdeling hele tiden har de rette kompetencer til de rette opgaver.

Vi øver os hver eneste dag i at blive bedre. Med afsæt i Den Syddanske Forbedringsmodel kommer du som leder til at bidrage ind i en udtalt og velstruktureret forbedringskultur, hvor medarbejderne er innovative og løbende har blik for at kvalificere patientværdistrømmen. Samtidig har vi løbende fokus på, hvordan vi gennem innovation kan få de bedste gevinster af automatisering og robot-teknologi til gavn for hele Sygehus Lillebælt. I forlængelse heraf vil du få en stor opgave i at kvalificere vores forestående proces med at udskifte apparatur, så vi også fremadrettet har den nyeste teknologi og state-of-the-art udstyr.

Vi har en flad ledelsesstruktur, hvor patientnær og værdibaseret ledelse i øjenhøjde med medarbejderne er afgørende dele af ledelsesgrundlaget. Du vil både som medarbejder og leder opleve, at rammer, vilkår og værdigrundlag giver særdeles gode betingelser for at sætte patienten først.

Om afdelingen

Sygehus Lillebælt er Patienternes Sygehus og består af Kolding Sygehus, der er et af akuthospitalerne i Region Syddanmark, og Vejle Sygehus, der er et specialsygehus i kræft og de store folkesygdomme, samt Middelfart Sygehus, der er regionalt rygcenter. Biokemi og Immunologi på Sygehus Lillebælt har laboratorier på matriklerne i Kolding og Vejle. Vi er i alt 220 ansatte, og består af mange forskellige faggrupper herunder bioanalytikere, læger, biokemikere og molekylærbiologer. Afdelingen ledes af en cheflæge og en chefbioanalytiker.

På hele Sygehus Lillebælt er der ca. 60.000 indlæggelser om året samt ca. 520.000 ambulante besøg. Antallet af analyser i Biokemi og Immunologi er samlet 9 – 10 millioner analyser pr. år. Laboratorierne i Kolding og Vejle er højt-moderniserede og automatiserede laboratorier. Vi arbejder målbevidst mod at anvende state-of-the-art udstyr og den nyeste robot-teknologi samt de nyeste IT-systemer, da det er afdelingens højeste prioritet at imødekomme de behov vores patienter og kliniske samarbejdspartnere har i forhold til tilgængelighed, kvalitet, analyserepertoire og svarhastighed.

Uddannelse, forskning og udvikling har høj prioritet på afdelingen, der fungerer som uddannelsessted for bioanalytikere og i forhold til speciallægeuddannelsen i Klinisk Biokemi. Herudover er der for øjeblikket 2 professorer og 3 ph.d.-studerende tilknyttet afdelingen.

Læs mere om afdelingen her

 

Løn- og ansættelsesforhold

Aflønning og ansættelse sker efter overenskomst for Ledere på Sundhedskartellets område. Der er mulighed for at forhandle lokalløn afhængig af kvalifikationer og erfaring.

Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse

Ansøgningsfristen er den 29. maj 2023

Der afholdes 1. samtaler den 5. juni 2023 og 2. samtaler den 19. juni 2023.
Bemærk der vil være en test mellem 1. og 2. samtale.

Tiltrædelse: 1. august 2023 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte sygehusdirektør Christian Sauvr, tlf. 24 20 37 40, cheflæge Jonna Skov Madsen, tlf. 30 50 78 25 eller HR-chef Bente Høyer, tlf. 23 83 57 56

Se også www.sygehuslillebaelt.dk

Ønsker du at flytte?

Er vi din kommende arbejdsplads? Så overvejer du måske også at flytte til dit nye job. Læs her hvad Sygehus Lillebælt og Trekantområdets kommuner kan tilbyde dig og din familie. 

Om Sygehus Lillebælt

Sygehus Lillebælt har en ambition om at være Patienternes Sygehus, og hos os kommer patienterne altid i første række. Sygehus Lillebælt består af Kolding Sygehus, som er Patienternes Akutsygehus, Rygcenter Syddanmark i Middelfart, der er Patienternes Rygsygehus, og Vejle Sygehus som er Patienternes Kræft- og Specialistsygehus.
Sammenlagt har Sygehus Lillebælt cirka 60.000 indlæggelser og 522.000 ambulante besøg om året. I alt er vi knapt 5.000 medarbejdere, der på hvert vores område understøtter sygehusets værdier, ambitioner og drift, hvad enten det er med lægefaglig ekspertise i verdensklasse, forskning, sygepleje eller rene gulve.

Er vi din kommende arbejdsplads? Så overvejer du måske også at flytte til dit nye job. Læs her hvad Sygehus Lillebælt og Trekantsområdets kommuner kan tilbyde dig og din familie.

Der gøres opmærksom på, at Sygehus Lillebælt indhenter børne- og straffeattester i relevante tilfælde. I udgangspunktet vil der blive indhentet børneattest, hvis arbejdet indebærer kontakt til børn. Straffeattester bliver indhentet, hvis arbejdet indebærer løn-, personale- eller økonomiadministration i bred forstand, herunder også indkøb.

...

 

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk