Administration og faglige ildsjæle

Nyder du at skabe rammer for, at ildsjæles ideer kan blive til virkelighed?

Nyhed
Skrevet af
Pia Vinther Christensen

 

Dato 15/7-22

I Danske Bioanalytikere (dbio) søger vi en administrativ medarbejder, der kan se sig selv som del af administrationen af vores efteruddannelsesvirksomhed. Vores efteruddannelsesvirksomhed tilbyder temadage og kurser til omkring 800 af vores medlemmer hvert år. Temadagene og kurserne er udviklet af medlemmer til medlemmer, og derfor skal du synes om dialog, kontakt og servicering af vores ildsjæle og medlemmer.

Dit job

Du bliver en del af faglig afdeling i fagforeningen for bioanalytikere, hvor vi har fokus på bioanalytikerfagets udvikling.

Bioanalytikere har gennem 50 år taget efteruddannelse via dbio’s efteruddannelsesvirksomhed. Efteruddannelsesvirksomheden vil være din primære opgave sammen med en konsulent og anden administrativ medarbejder, som er ansat på ½ tid.

Opgaverne består i at understøtte dbio’s faglige ildsjæle (udviklingsgrupper) i at udvikle temadage og kurser, holde møder med dem, arrangere deres årlige udviklingsdag, indgå aftaler med kursussteder, sikre at kursuslederfunktionen varetages på det enkelte kursus samt administrere kursuskontrakter, tilmeldinger og evalueringer.

Herudover vil der være andre opgaver, bl.a. tilknyttet dbio’s fagblad.

Hvem er du?

Du nyder at skabe relationer og brænder for at få ting til at lykkes, ligesom du trives med at arbejde selvstændigt i et team, der tager ansvar for at få tingene i mål.

Du har en kontoruddannelse og måske erfaring med en kursusvirksomhed, hvilket dog ikke er et krav. Du skal være en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt.

Du tager gerne initiativ, kan agere hurtigt og er med på at tænke og afprøve nye ideer. Du har gode samarbejdsevner og trives i en politisk organisation.

Vi tilbyder

En fuldtidsansættelse fra den 1/10-2022 i et åbent, nysgerrigt og kvalitetsbevidst miljø, hvor der vil være afveksling i opgaverne, ansvar og frihed i opgavevaretagelsen og mulighed for at præge jobindholdet.

Din arbejdsplads bliver Peter Bangs Vej 7A, 3. etage, 2000 Frederiksberg. Vi har fleksibel arbejdstilstedeværelse og -tider og kan tilbyde attraktive løn- og arbejdsvilkår efter husoverenskomst, hvor man bl.a. sikres en 7. ferieuge. Vi har en uformel omgangstone og vægter trivsel højt.

Din ansøgning mærket ”administrativ medarbejder” stiles til faglig chef Jane Fyhn og sendes pr. mail til pvc@dbio.dk. Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 15/8 kl. 8.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 34-35.

Du er meget velkommen til at ringe til konsulent Marianne Nielsen på 31651754 frem til 5/8-2022 og efter denne dato til faglig chef Jane Fyhn på 50429800 med spørgsmål om stillingen. Du kan læse mere om dbio og sekretariatet på www.dbio.dk

Når du søger en stilling hos Danske Bioanalytikere, behandler vi dine personoplysninger til brug for ansøgningsprocessen. Du kan læse mere om, hvordan Danske Bioanalytikere behandler dine oplysninger på www.dbio.dk.

Hvem er vi?

Danske Bioanalytikere er bioanalytikernes fagforening og har 6.500 medlemmer, et sekretariat bestående af 24 ansatte og tre fuldtidsfrikøbte politikere samt fem fuldtidsfrikøbte regionsformænd. Danske Bioanalytikere er en fagforening, hvor faget og udviklingen af faget spiller en stor rolle. Bioanalytikere er en del af sundhedsvæsenet. 80 % af alle diagnoser i sundhedsvæsenet stilles på baggrund af bioanalytikeres analyser.

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk