Næsten halvdelen har allerede stemt om OK18

I regionerne har 47 % og i staten 49,7 % allerede stemt til urafstemningen om OK18 efter kun et par dage. Du kan nå det endnu. Vi vil så gerne høre fra så mange som muligt, siger formand Bert Asbild.

Nyhed

Af Tina Groth-Andersen, konsulent

Lønnen stiger som de privatansattes – og i øvrigt som resten af samfundet. Spisepausen er sikret og regionernes krav om at kunne flytte rundt på medarbejderne på tværs af døgnet, året og matrikler med kort varsel er afværget.

Efter de længste overenskomstforhandlinger er OK18 resultatet i hus og sendt til urafstemning hos medlemmerne i regioner, staten og blandt studerende i sidste uge. I staten har 49,7 % allerede stemt, i regionerne 47 %. Blandt de studerende er stemmeprocenten noget lavere.

”Vi vil så gerne høre fra så mange af jer som muligt efter dette vanvittige forløb med OK18. Jeg er tilfreds med resultatet, men vil rigtig gerne høre, hvad I synes”, siger formand Bert Asbild.

Hovedbestyrelsen i Danske Bioanalytikere anbefaler at stemme ja. Du kan læse mere om resultatet i både staten og regionerne.

Urafstemningen lukker torsdag den 31. maj kl. 12.

Se i spam-filtret

Alle medlemmer i regionerne, staten og studerende har modtaget et link, hvor de kan stemme. Vi har fået et par henvendelser fra medlemmer, som ikke har modtaget link’et, som desværre godt kan ryge i spam-filtret.

Hvis du ikke har modtaget en mail med et link, så se i dit spamfilter og ellers er du velkommen til at skrive på dbio@dbio.dk med navn og medlemsnummer. Så hjælper vi dig hurtigst muligt. Vi hjælper selvfølgelig også, hvis linket ikke virker. 

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk