Velkommen til det nye dbio.dk

Nu åbner dbio's nye hjemmeside, hvor vi stiller skarpt på service og brugervenlighed. Et helt nyt design og en intuitiv struktur gør det let for dig at finde de oplysninger, du søger.

Nyhed

​Særligt nyhederne er opgraderet således, at der nu er et meget synligt ”nyhedsfeed” på forsiden, som ud over de almindelige dbio-nyheder også ”fodres” med nyheder fra fx facebook, blog, regionerne og OK-nyheder. Hver type nyhed har sit eget ikon, så det er let at se, hvilken kategori de tilhører. På den måde samler vi nyt fra dbio til medlemmerne fra alle vores medier i en overskuelig oversigt på forsiden.

Brug din dbio-region

Indgangen til de regionale sider er blevet mere synlig. Der er kommet et topmenupunkt direkte til regionerne, og via danmarkskortet på forsiden kan du også let klikke dig direkte ind til din region.

Den bedste vej til kontakt med dbio

Har du spørgsmål, skal du hurtigt have den rigtige hjælp. Kontaktoplysninger til tillidsrepræsentanter, regioner og sekretariat fremgår nu meget tydeligt på hjemmesiden. dbio’s tillidsrepræsentanter er uddannede til at hjælpe medlemmerne og kender det enkelte medlems arbejdsplads. Det er derfor højt prioriteret, at man som medlem kontakter sin tillidsrepræsentant først, dernæst regionen og så sekretariatet.

Opret dig som bruger

For at kunne yde den bedste service til dig er det vigtigt, at du opretter dig som bruger på hjemmesiden. Du opretter dig via NemID, men kun denne ene gang. Når du først er bruger, logger du bare på med selvvalgt brugernavn og kode. Som bruger har du direkte adgang til alle sider, også dem under log-on.

Skriv gerne til os

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har idéer til nyt indhold på dbio.dk. Oplever du fejl eller
mangler ved den nye hjemmeside, er du også meget velkommen til at skrive til webredaktør
Lotte Kamph på lka@dbio.dk eller til projektleder Christina Thorndahl på cth@dbio.dk.

Særligt benyttede sider på dbio.dk