Valgoplæg fra de tre genvalgte i toppen af dbio

Martina Jürs, Katja Wienmann Bramm og Bitten Kaanbjerg Kristensen fortsætter i spidsen for dbio. Alle tre er valgt uden modkandidater, men derfor skal du ikke snydes for deres valgoplæg.

Nyhed
Skrevet af
Niels C. Jensen, digital redaktør. Opdateret 15/10

Martina Jürs, fortsætter som formand

Martina 2021

Mit liv er at være formand i Danske Bioanalytikere. Jeg er optaget af de faglige udfordringer, politisk strategi, gode møder med diskussioner med velformulerede argumenter og dialogen samt mødet med jer medlemmer.

En vigtig opgave for mig er, at I bliver ved med at se meningen med at være medlem af dbio, og jeg tager altid gerne en snak med jer om det, som optager jer.

Jeg tager også gerne en snak med de bioanalytikere og laboranter, som desværre har valgt at stå udenfor dbio, for at vise dem, at dbio er et fællesskab, som det i den grad giver mening, at være en del af. Det satser jeg på, at I medlemmer også gerne vil være med til.

For som et afrikansk ordsprog siger: Vil du gå hurtigt, så gå alene. Vil du gå langt, så gå i flok.

Så lad os gå sammen.

Læs hele Martinas valgoplæg:

Martina Jürs' valgoplæg er opdateret 15/8, da der havde sneget sig en fejl ind ift. antallet af år, Martina var næstformand. Det korrekte er seks år.

Katja Wienmann Bramm, fortsætter som næstformand

Katja Wienmann Bramm

Kære kollega,

Jeg ønsker, at Danske Bioanalytikere skal forblive attraktiv og et naturligt valg som fag-forening. Vi skal være tæt på jer - og sammen skal vi skabe et solidt fællesskab, som vi alle kan være stolte af. 

Gennem de seneste 6 år har jeg været jeres 1. næstformand - og således været med til at varetage jeres interesser. Jeg har fortsat et brændende ønske om at være en del af det arbejde, der kan gøre en forskel for jer.

Det er ingen hemmelighed, at mit hjerte banker stærkt for det gode arbejdsmiljø. Og jeg vil med glæde fortsætte med at arbejde målrettet med udvikling af arbejdsmiljøet, da jeg ser det som kernen til trivsel på arbejdspladserne. I de seneste par år har mit fokus været rettet mod udvikling af min viden om, hvad der er på spil mellem mennesker på en arbejdsplads – og hvad der kan være med til at spænde ben for de gode intentioner.

Læs hele Katjas valgoplæg:

Bitten Kaanbjerg Kristensen, fortsætter som næstformand

Bitten Kaanbjerg Kristensen

Mod på mere.

Jeg er klar til en periode mere som næstformand. I kender det fra engang I selv be-gyndte på et nyt job – det tager tid at komme ind i tingene og finde sig til rette på en ny arbejdsplads.

Som næstformand i dbio er man afhængig af netværk og gode relationer til samarbejdspartnere både internt i dbio og til valgte i andre organisationer. Det tager tid!

Derfor har dbio også brug for kontinuitet. Det betyder ikke, at vi skal stå stille, vi skal følge med i udviklingen på jeres arbejdspladser – det er en forudsætning for, at vi kan arbejde for bedre vilkår til bioanalytikerne og være med til at sætte retning for fagets udvikling.

Læs hele Bittens valgoplæg:

 

Særligt benyttede sider på dbio.dk