OK15: De siger ja

Fagbladets journalist fangede fem dbio-tillidsrepræsentanter på Sundhedskartellets stormøde om OK15 resultatet den 9. marts. De skal nu hjem på laboratorierne og fortælle deres kolleger om resultaterne.

Nyhed

​​Af Jytte Kristensen, fagbladsredaktør

På stormødet om OK15 spurgte vi dbio's tillidsrepræsentanter: Hvad synes I om resultatet? Og vil I anbefale jeres kolleger at stemme ja?

9H8A4481_AnnaogTove

Anna Larsen og Tove Rasmussen dbio-Midtjylland vil anbefale deres kolleger, at stemme ja til overenskomstresultatet.
Anna Larsen: "Det er især godt, at vi har fået en generel lønstigning og ekstra på pensionen."
Tove Rasmussen: "Ja, det er også det, vores kolleger derhjemme lægger vægt på."
Anna Larsen: "Til gengæld er det svært at overskue, om der kommer noget ud af de projekter, der er aftalt med arbejdsgiverne."

 

9H8A4489_karin1

Karina Berendtsen, dbio-Syddanmark
”Det bedste ved OK15 resultater er, at vi får en lønstigning. Det er det mange medlemmer ønsker sig, og resultatet lyder lovende, sammenlignet med de seneste magre år. Resultatet på pension kunne være bedre, men ellers er jeg tilfreds. Jeg vil anbefale et ja”.

 

 

 

 

 

 

9H8A4525_dorthe

Dorthe Hansen, dbio-Hovedstaden
”Den ekstra øremærkede barsel til fædre er rigtigt godt. Jeg er også glad for, at vi får en lønstigning og mere i pension. Om det er nok? Det kan man jo altid diskutere, men stigningen er først skridt. Jeg vil helt sikkert anbefale et ja.”

 

 

9H8A4535_bo

Bo Christensen, dbio-Sjælland
”Jeg er tilfreds med, at vi får en fornuftig lønfremgang, og jeg vil selvfølgelig anbefale mine kolleger at stemme ja. Men jeg synes, at reguleringsordningen er problematisk og jeg er ked af, at der heller ikke denne gang er afsat penge til lokalløn. Vores unge kolleger ligger otte år på samme løntrin, dem burde vi kunne give en lønfremgang med lokal løn”. 

Foto: Torben Jensen og Simon Klein Knudsen

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk