Lidt om sidste RB møde

Kort fra bestyrelsesmødet

RB
Skrevet af
Ruth Skovgaard, Regionsnæstformand
RB møde

D. 11-12. april holdt regionsbestyrelsen deres sidste 2-dags møde i denne valgperiode. Her stod planlægningen af den kommende generalforsamling d. 10. september på dagsordenen, hvor vi bl.a. vendte hvad beretningen skal indeholde og hvordan den skal afvikles. Vi vil allerede nu gerne fortælle at det ikke lig sidste år, bliver fællesskabet der skaber den, denne her gang.

Vi brugte også tiden på at se frem til dbios kongres i november 2024, hvor der skal tegnes den kommende 3-årige periode, og hvad dbios skal sætte fokus på og arbejde for. Og hvor bestyrelsen allerede nu er begyndt at gøre sig nogle tanker om hvad vi synes, dbio skal have af målsætninger for den kommende periode.

En af de arbejdsopgaver der også er på nuværende tidspunkt, er at få forberedt de valg der skal ske her i dbio Midtjylland; nemlig valg til regionsformand, regionsnæstformand, hovedbestyrelsesmedlemmer, regionsbestyrelsesmedlemmer samt kongresdelegeret. Så overvej allerede gerne nu og en af disse poster kunne være interessant for dig. Men I kommer til at høre meget mere om dette inden sommer.

Da vejret jo viste sig fra en lidt blandet side, var vi heldige at frokosten kunne nydes udenfor.

Særligt benyttede sider på dbio.dk