Kongressen er nu online

Læs om dagsorden og forslag til dbio´s kongres den 23. og 24. november.

Nyhed
Skrevet af
Jytte Kristensen, redaktør. Tekst om adgang til kongresrum ændret.

Den 23. og 24. november i år afholder Danske Bioanalytikere kongres. Det foregår på Scandic Parkhotel Bygholm i Horsens. Kongressen er foreningens højeste myndighed, og de 119 delegerede skal på de to novemberdage beslutte, hvilke opgaver dbio skal prioritere i de næste tre år.

I dbio's kongresrum kan du se dagsorden for kongressen og læse om de mere end 50 kongresforslag. Heraf er de 27 forslag, som de delegerede i regionerne har indsendt.

Gå til dbio´s kongresrum

På kongressen uddeles både dbio-prisen og dbio´s arbejdsmiljøpris. På dag 1 skal de delegerede desuden arbejde med en kernefortælling for dbio.

Hvad er en kernefortælling

Kort fortalt er kernefortællingen en tekst, der samler virksomhedens essens.
Det vil sige summen af organisationens historie, kultur og viden. Men en kernefortælling er mere end bare en historie. Det er virksomhedens ankersted, der skal sikre, at der er bund og troværdighed i kommunikationen.

Kernefortællingen samler essensen af din virksomhed og viser retningen for din kommunikation. Kernefortællingen fortæller helt overordnet, hvad din virksomhed står for, og hvor den står stærkest i forhold til konkurrenterne.

Kilde: Publico

 

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk