Jul i ZOO 2023

Du inviteres hermed gratis til “Jul i ZOO” i Aalborg ZOO inklusiv en ledsager. Tidspunktet er d. 18. december 2023

Jul i Zoo

Vi gentager succesen fra sidste år, og inviterer 40 medlemmer af dbio-Nordjylland i ZOO mandag d. 18. december 2023. Ved tilmelding får du automatisk 2 fribilletter og dermed mulighed for at få en ledsager med.

For at så mange som muligt får mulighed for at deltage, opfordrer vi derfor alle medlemmer, der har årskort, til at anvende dette. Her er tilmelding ikke nødvendig. Derudover kan man kontakte Jesper Dalsgaard på jeda@rn.dk hvis man kun har brug for 1 billet. Så er der igen flere medlemmer der får mulighed for at deltage.

Billeterne vil blive udleveret ved indgangen til Aalborg ZOO i tidsrummet kl. 16.00 til 16.30 mandag d. 18. december. Billetterne kan kun anvendes på selve dagen. Hvis du ankommer senere end 16.30, bedes du også lave en aftale med Jesper Dalsgaard.

Ud over de to gratis billetter, har du også mulighed for at tilkøbe ekstra billetter for 100 kroner stykket. Det sker ved henvendelse til bestyrelsesmedlemmerne på dagen ved registrering ved indgang til ZOO. Betaling er kontant eller via mobilPay til bestyrelsen ved indgangen.

Tilmelding kan ske via dette link. Husk at du skal modtage en mail som bekræftelse på, at tilmeldingen er gået igennem.

Ved afbud er det vigtigt, at du husker at melde afbud, så en anden får mulighed for at deltage.

Særligt benyttede sider på dbio.dk