Endnu en faneborg ved forhandlingerne

Torsdag d. 25/1 var bioanalytikerne igen mødt op ved OK forhandlingerne, for at deltage i en faneborg til støtte for vores forhandlere. Billeder og tekst i denne nyhed er lånt fra facebook profilerne for Lotte Christensen, formand i dbio-Hovedstaden, Martina Jürs, formand for dbio, Katja Wienmann Bramm og Bitten Kaanbjerg Kristensen, næstformænd i dbio.

Nyhed
Skrevet af
Webredaktør, Lone Bojesen
2024.01.25 Demo

Lotte skriver på facebook:

OK-24: Fanemarkering ved Danske Regioner i dag, hvor bioanalytikerne var synlige og gav dbio’s formand Martina Jürs den største opbakning med ind til forhandlingerne. Danske Regioners chefforhandler Heino Knudsen fik også lige et par gode råd med på vejen: Bare start fra en ende af på “Kravenes Port” og få sat flueben ved dem alle - men især ved “mere i løn”, “Ligeløn til de kvindedominerede fag” og “Mere fri tid”.

Martina skiver efter forhandlingerne torsdag:

OK24-UPDATE

👊🏼I går torsdag forhandlede Forhandlingsfællesskabet generelle krav med de regionale arbejdsgivere, bl.a. organisationsmidler, TR-vilkår og udvikling af regionale arbejdspladser.

💚Der var stort aktivitet foran Danske Region og fantastisk opbakning fra bioanalytikere til forhandlingerne 👏🏼👏🏼👏🏼. Sikke en synlighed og dejligt at få et skud energi fra jer 🙏🏻🥰💪🏼.

🤗Tonen er god imellem parterne og der er stille og roligt fremdrift. Ikke helt så meget, som jeg havde håbet. Men sådan er det nogle gange med svære krav og lange tekster - det tar’ den tid, det tar’. Og vi kæmper for jer medlemmer for at komme i mål.

💊🦠Jeg startede med formøder kl. 11 i går, og vi gik hjem ved 21 tiden efter forhandlinger med hovederne fyldt af tanker om diverse krav og og om de kommende forhandlinger.

🚂😴Efter en nats søvn på et hotel ved Østerport Station, så er hjernen til forhandling igen. Her til morgen mødes Sundhedskartellet til formøder og forhandling med de regionale arbejdsgivere igen. Jeg er klar 💪🏼.

Særligt benyttede sider på dbio.dk