AMiR møde om 'Den gode historie'

Tirsdag d. 5. december blev årets sidste arbejdsmiljømøde afholdt. Tema for dagen var ”Den gode historie” og i det var tænkt både historier om godt samarbejde med TR, leder og kollegaer, synlighed af dbio, synlighed af arbejdsmiljøarbejdet overfor kollegaer på arbejdspladsen og alle gode historier om den værdi dbio og arbejdsmiljørepræsentanten giver til arbejdspladsen.

Nyhed
Skrevet af
Ole Hansen, Regionsbestyrelsesmedlem
2023.12.05 AmiR

”Den gode historie” blev startet op med et oplæg af arbejdsmiljørepræsentant Louise Jørgensen fra mikrobiologiskafdeling, Amager-Hvidovre hospital, om samarbejdet med hendes TR Astrid Eriksen.
Oplægget kom blandt andet rundt om intro-program til nye medarbejdere og studerende, TRIO samarbejde, årshjul og undervisning, trivselsgruppe og månedlige statusmøder med ledelsen.


Efter Louises oplæg delte vi historier om godt samarbejde på afdelingerne, hvor vi fik delt historien om ergonomihjælp inden for en ugen og glæden ved at komme i mål med opgave efter 4 år.

Næstformand for dbio Hovedstaden, Gitte Rees Andersen, faciliterede øvelse gør mester, hvor vi enkeltvis forberedte en lille tale ud fra punkterne; hvad er vigtigt, fortæl kort om et møde, og i kan komme til mig, hvis i har brug for hjælp.
Få heldige blev udvalgt til at præsentere.

Gitte præsenterede også en flip flap om organisering, og vi øvede 2 og 2 i at starte samtale om dbio.

Vi sluttede dagen af med at udarbejde stikord, om hvordan vi synliggøre, styrker og sikrer det gode arbejdsmiljø.
Målet er, at der kommer en plakat i starten af næste år, som kan synliggøre den værdi, arbejdsmiljørepræsentanten skaber på arbejdspladsen synlig som usynlig,

Arbejdsmiljøudvalget vil gerne takke alle, som har deltaget og bidraget med at udvikle vores netværk og samarbejde i årets løb, og vi glæder os til at fortsætte arbejdet næste år.

På arbejdsmiljøudvalgets vegne vil jeg gerne ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Venlig hilsen

Ole Hansen
Regionsansvarlig for arbejdsmiljørepræsentanter i dbio Hovedstaden.

Særligt benyttede sider på dbio.dk