Valg til ny bestyrelse og Generalforsamling dbio-Nordjylland 2018

Der er i år valg til alle poster i dbio-Nordjylland. Læs her hvordan DU stiller op til en eller flere af posterne. Den 12. september er der generalforsamling. Denne kommer til at foregå i Alborg Kongre og Kulturcenter.

Af Rikke Skall, webredaktør

Generalforsamlingen kommer til at foregå onsdag d. 12 september 2018 kl. 16:30 - 20:30 i  Aalborg Kongres og Kulturcenter, Radiosalen.

Tilmelding via Membersite senest d. 5. september 2018

Ny bestyrelse

Det er i år, der er valg til alle poster i dbio. Der skal vælges i alt 9 bestyrelsesmedlemmer. Nederst på siden finder du 3 dokumenter vedrørende valg og bestyrelsesarbejdet.

Hvis du er interesseret i at stille op til en eller flere af posterne, skal du indsende et opstillingsgrundlag til dbio-nordjylland@dbio.dk senest den 1. august kl. 9.00. Skriv hvilken/hvilke post/poster du kandiderer til, og skriv også gerne lidt om, hvad du brænder for, og hvilken erfaring du har.

Formænd

Regionsformand og Regionsnæstformand vælges ved urafstemning, som kommer til at foregår kort efter opstillingsfristens udløb og frem til den 26. august. Ved kampvalg vil der blive inviteret til valgmøde den 21. august

Der skal også findes 2 medlemmer til Hovedbestyrelsen. Den ene er selvskrevet, det er regionsformanden. Den anden vælges på generalforsamlingen.

Ordinære bestyrelsesmedlemmer

Bestyrelsesmedlemmer vælges på generalforsamlingen. Er der 7 kandidater der har meldt sit kandidatur ved opstillingsfristen d. 1 august, er disse valgt uden afstemning. Skulle der ikke være tilstrækkelig mange opstillede, vil der så blive mulighed for at opstille til suppleringsvalg på selve generalforsamlingen.

Kongres 

Der er også kongres i år. Det foregår i Odense den 20-21 november. Her deltager den nyvalgte bestyrelse og 5 andre medlemmer som delegerede. Vi får også brug for 2-3 stykker som suppleanter. Til dette valg kan du stille op på generalforsamlingen.

Bestyrelsesmedlem i dbio-Nordjylland.pdf

Opgaver RFM.pdf

Funktionsbeskrivelse for regionsformændene.pdf

Særligt benyttede sider på dbio.dk