Her er de: Kandidaterne til næstformandsposterne i dbio

Tre kandidater har meldt sig til de to næstformandsposter i Danske Bioanalytikere - dbio, og dermed bliver der kampvalg. De tre kandidater er Katja Wienmann Bramm, Bitten Kaanbjerg Kristensen og Louise Hjortsø Oldenburg. Læs deres valgoplæg her.

Nyhed

​​​​​​Af Niels C. Jensen, journalist

Katja Wienmann Bramm, Bitten Kaanbjerg Kristensen og Louise Hjortsø Oldenburg.  De t re har meldt sig som kandidater til de to næstformandsposter.

  • Katja Wienmann Bramm​"Kære kollega. Jeg har igennem de sidste tre år som næstformand været med til arbejde for de interesser, der er blandt dig og dine kollegaer, og jeg har fortsat et brændende ønske om at fortsætte dette arbejde.​" Læs hele Katjas valgoplæg.
  • Bitten Kaanbjerg Kristensen: "Jeg har været på en rejse, en udviklingsrejse, jeg er blevet forstyrret og har flyttet mig – gennem de sidste 3 år har jeg gennemført en diplomuddannelse. Det har sammen med min deltagelse i regions- og hovedbestyrelsen givet mig et andet og bedre ståsted. Samtidig har jeg fundet en ro i mig selv. Jeg er derfor klar til at fortsætte rejsen til dbio’s forretningsudvalg som næstformand i dbio." Læs hele Bittens valgoplæg.
  • Louise Hjortsø Oldenburg​: Kære kolleger. Faglighed, fællesskab, trivsel og tryghed i ansættelsen er værdier, jeg sætter meget højt. Det at være medlem af en fagforening, der arbejder hårdt på alle fire parametre, er dejligt. Dermed ikke sagt at der ikke er plads til forbedringer, for det er der. ​Læs hele Louises valgoplæg.

Læs mere på: www.dbio.dk/valg​​

Særligt benyttede sider på dbio.dk