Bøger til studiet

Som bioanalytikerstuderende er der en masse bøger, du skal bruge til studiet. Disse bøger kan mange gange være dyre at anskaffe sig, så her har du nogle muligheder for måske at skaffe studiebøgerne lidt billigere.

  • Som medlem af dbio kan du få adgang til rabatportalen myLogBuy med rabataftaler på mange ting i butikker over hele landet.

 

 

  • Som medlem af dbio, har du også mulighed for at blive medlem af Forbrugsforeningen . Her kan du handle i udvalgte boghandlere, som er tilknyttet Forbrugsforeningen. Du opnår ikke rabat på bøgerne med det samme, men opsparer en bonus, som udbetales en gang årligt. De fleste boghandlere, der er tilknyttet Forbrugsforeningen, giver en rabat på 9%. Læs mere om dbio's medlemsfordele og rabataftaler her.

 

  • På hjemmesiden studiesalg.dk kan man både sælge og købe studiebørger specifikt til bioanalytikeruddannelsen.

 

  • Som studerende får du udleveret et studiekort fra skolen. Mange gange giver dette kort dig adgang til at købe studiebøger billigere i udvalgte boghandlere. Kontakt skolen og hør, hvilke boghandlere du kan få studierabat hos.

 

 

 

Kender du til andre gode og billige steder at købe studiebøger, så kontakt dbio, så andre studerende kan få glæde af oplysningerne.

LinkedIn Email Twitter