Fleksibel masteruddannelse

​Den fleksible masteruddannelse i offentlig ledelse er udviklet til at matche de krav, der stilles til fremtidens offentlige ledere uanset om de har en professionsbacheloruddannelse eller en kandidatuddannelse som baggrund.

 

En særlig uddannelse for offentlige ledere

Denne masteruddannelse i ledelse er helt særlig, fordi den meget præcist er målrettet de offentlige lederes særlige udfordringer og vilkår. Samtidig er den fleksibel, fordi den kan tilrettelægges over op til 6 år, og fordi der er stor valgfrihed med hensyn til valg af de enkelte moduler og rækkefølgen, de tages i. Endelig er uddannelsen praksisorienteret og lægger stor vægt på udviklingen af det personlige lederskab - samtidig med, at den er forskningsbaseret og formidler nyeste viden på ledelsesfeltet.

 

UDBYDERE

Uddannelsen udbydes af to konsortier bestående af flere universiteter i samarbejde med private konsulenthuse:
 
Et østkonsortium: CBS og Københavns Universitet – med udbud i København og Ålborg (i samarbejde med Aalborg Universitet).
 
Et vestkonsortium: Syddansk Universitet og Aarhus Universitet med udbud i København, Odense og Århus.
 
Du kan finde oplysninger om de to konsortiers varianter af uddannelsen her (vest) og her (øst).
 

Optagelseskrav

Det er et krav, at lederen har to års relevant erhvervserfaring, herunder erfaringer med ledelsesmæssige opgaver, men det er ikke et krav, at man har været leder i to år. Uddannelsen er også relevant for den nyudnævnte leder. 
LinkedIn Email Twitter