Efteruddannelsespulje til erfarne TR og FTR

Kompetencemidler til at styrke dig i din rolle som TR eller FTR

​Drømmer du om diplomuddannelse eller anden efter-/ videreuddannelse inden for dit virke som TR eller FTR?

Nu kan du komme den et skridt nærmere ved at søge midler fra puljen til erfarne TR og FTR i Danske Bioanalytikere. Du skal dog være opmærksom på, at du først skal have forsøgt at få din arbejdsgiver til at betale efteruddannelsen, inden du kan komme i betragtning til tilskud fra dbio.
 
Du søger via ansøgningsskemaet på dbio.dk
  

Puljen har til formål at støtte, at dbio har erfarne, dygtige og indflydelsesrige repræsentanter på medlemmernes lokale arbejdspladser, og som i deres virke har en positiv indflydelse på medlemmers arbejdsliv via bl.a. arbejdet i MED og med ledelsen.

Støtte kan ydes til erfarne TR og FTR, der har gennemgået dbio´s TR uddannelse, har min. 5 års erfaring som repræsentant, og som har modtaget afslag på deltagelse i videreuddannelsesmodulet fra deres leder.

Støtte kan søges til kompetencegivende videreuddannelse (ECTS point). Der kan søges om støtte til dækning af kursusafgiften for ét eller flere moduler. Der kan desuden bevilges støtte til transport, overnatning og materialer. 

Ansøgningsfristerne er to gange årligt; den 1. maj og den 15. oktober, hvorefter ansøgninger vil blive behandlet og ansøgere gives besked hurtigst muligt.

Puljen indeholder gennemsnitligt 80.000 årligt.

Puljen administreres af dbio´s forretningsudvalg i samarbejde regionsformænd, der efter hver ansøgningsrunde vil behandle og vurdere de ansøgninger, der opfylder kravene.

I den individuelle vurdering af ansøgningerne, der opfylder kriterierne for støtte vil der bl.a. blive lagt vægt på regionale hensyn, arbejdspladsens behov, uddannelses relevans, ansøgers nuværende uddannelsesniveau, og antal medlemmer det gavner. Derudover tages individuelle hensyn i betragtning.
Du skal dog være opmærksom på, at du først skal have forsøgt at få din arbejdsgiver til at betale efteruddannelsen, inden du kan komme i betragtning til tilskud fra dbio.

Frist i maj og oktober

Ansøgningsfrist er den 1. maj og den 15. oktober.
  
 
LinkedIn Email Twitter