Rejseafregning

Udfyld formularen nedenfor hvis du har udgifter til kørsel, rejser eller anden form for transport i forbindelse med et møde.

 

Regler

Udgifter til billigste offentlige transport (2. klasse) refunderes ved dokumentation for reelle udgifter. Hvis man vælger at få billetterne tilsendt af DSB opkræves et gebyr, som dbio ikke refunderer.
Hvis der køres i egen bil med minimum 2 passagerer i bilen (minimum 3 personer i alt), refunderes kilometertaksten og evt. broafgift.
 
Hvis der køres alene eller med en enkelt passager i bilen, udregnes hvor meget der skal udbetales svarende til billigste offentlige transport for det respektive antal personer.  Det er den rejsende, der skal dokumentere, hvad det ville have kostet med offentlig transport (tilslutningsbusser og andre mindre udgifter, som kan være vanskeligt at dokumentere er undtaget). Dokumentationen kan fx ske i form af udskrift fra www.dsb.dk, www.rejsekort.dk eller www.rejseplanen.dk.
 
Der kan kun dispenseres fra ovenstående procedurer efter forudgående aftale med sekretariatet.


Hent dbio's vejledning til udbetaling af kørselsgodtgørelse, november 2019.pdfdbio's vejledning til udbetaling af kørselsgodtgørelse, november 2019.pdf

​​​

 


Der er valgt listen Webform_rejseafregning. Valget kan evt. ændres her: Ret listevalg
LinkedIn Email Twitter