Ret dine stamdata

For at rette dine stamdata, så skal du gå via menupunktet "Mit dbio" - der skal du så starte med at logge ind oppe til højre.


Følg vejledningen her under for rettelse af:

  • stamdata
  • adgangkode
  • primær adresse
  • ansættelse
  • uddannelse
  • Øvrige oplysninger
  • NETS Betalingsservice

Stamd​ata​

Første sektion indeholder navn og andre stamdata. Tryk her på knappen "Redigér" så får du mulighed for at rette. Det er ikke muligt at rette fødelsdag eller de sidste 4 ciffer i cpr.nr. hvis du har rettelser til det så skriv til medlem@dbio.dk og oplyst dit fulde navn og adresse så vi kan finde og rette det.
2020-01-29_1344.png 

Adgangskode

Lige efter stamdata, så kan du rette din adgangskode. Klik på linket og skriv så en ny kode. Hvis du vil fortryde skal du blot trykke på et andet sted i vinduet med musen
2020-01-29_1348.png 

Primær adresse

Næste område er til din primær adresse. Du ændre med "Ret adresse" linket. 
Husk at opdele adressen i gade, nummer, blok, etage og dør - så bliver Postnord glad.

NB: vi bruger ikke "sekundær" adresse så der er ingen grund til at udfylde denne.​

2020-01-29_1351.png 
 ​Ansættelse
Rettelse af ansættelse er lidt besværligt at foretage. Hvis man vil rette følgende felter: Arbejds e-mail, telefon, mobil eller titel samt antalt timer, så kan man gøre det ved blot at bruge linket "Ret kontaktoplysninger" og "Ret ansættelsesoplysninger".

Hvis man derimod vil ændre hele sin ansættelse, så skal man udløbe den gamle og derefter oprette en ny. Det gøres således.

1. Start med at trykke på linket "Ret ansættelsesoplysninger"
2020-01-29_1408.png

2. Udfyld nu feltet "Ansættelses slutdato" med datoen før starten på det nye sted. Hvis du blot er ved at ændre "Ansættelsesforhold" eller "Stillingkategori" så sæt blot datoen til i går.
Truk på "GEM" knappen når du er færdig.
2020-01-29_1411.png

3. Når du har gemt, så tryk på linket "Tilføj ansættelse".
2020-01-29_1414.png

4. Udfyld nu med dine ansættelses oplysninger.
I feltet "Ansættelsessted" kan du blot starte med at skrive dele af navnet, så søger systemet efter muligheder. Hvis du fx er under uddannelse, så start med blot at skrive "skole" og lad søgningen virke, hvis du fx arbejder på Bispebjerg Frederiksberg Hospital, så start med at skrive "bisp" og lad den søge.
NB: Nogle gange sker der ikke noget, så slet alt i feltet og prøv igen.
2020-01-29_1418.png

I feltet "Ansættelsesdato" skriver du dagen efter den dato du skrev før da du afsluttede den anden ansættelse evt. dags dato hvis du afsluttede den anden med igår.

Afslut med "Gem"

 Oplysningerne vil nu blive gemt og din rettet ansættelse vil være synlig.
​​​

​Uddannelse

Her kan du tilføje hvis du har nogle uddannelser ud over bioanalytikereuddannelsen, hvis du syntes der mangler en uddannelse, så kontakt medlem@dbio.dk

​Øvrige oplysninger

Her kan du tilføje din autorisations dato samt hvornår du påbegyndte din uddannelse. Det er særlig vigtigt med uddannelsen da den bruges til at se hvornår du skal skifte til et aktivt kontingent - ellers vil du ikke være fuld forsikeret i tilfælde af at du har brug for hjælp på din arbejdsplads.

NETS betalingsservice

Sidst finder du muligheden for at blive tilmeldt til betalingsservice så din kontingent bliver trukket automamtisk. Tilmeldingen foregår direkte på betalngsservice.dk så vi får ikke adgang til de oplysninger du indtaster.
LinkedIn Email Twitter