Nyhedsarkiv

Vælg år og eventuelt måned og kategori. Afgræns yderligere ved brug af fritekstsøgning.
newsicon
29-06-2020

Tid til sommerferie - sådan slapper du bedst af

I sidste uge afholdte dbio webinar med organisationspsykolog Marie Kingston, om hvordan man passer godt på sig selv, når man i lang tid har været under et højt arbejdspres.

newsicon
16-06-2020

Webinar: Pas godt på dig selv i en krisetid

Få viden og værktøjer til at passe godt på dig selv i denne særlige forandrings- og krisetid. Foredragsholder og psykolog Marie Kingston vil gøre os klogere på, hvordan corona-pandemien påvirker os. Og hvordan vi kan passe godt på os selv og hinanden.

newsicon
18-05-2020

Skal din arbejdsplads vinde dbio's arbejdsmiljøpris 2020?

Hvad kan vi lære af jeres gode arbejdsmiljøarbejde? Gør os klogere og indstil jeres arbejdsplads til dbio’s arbejdsmiljøpris 2020. Fristen for at indstille sig er den 21. september 2020, og der er mulighed for at vinde 10.000,-.

newsicon
09-05-2020

Fællestillidsrepræsentant melder om presset arbejdsmilø: Prøverne hober sig hurtigt op

Antallet af både covidprøver og øvrige analyser stiger i øjeblikket, og samtidig mangler der reagenser og personale. Vagtskemaet er udvidet til døgndrift, og der er dårligt tid til selv korte pauser. FTR Trine Rasmussen kalder krydspresset "et mareridt

newsicon
08-04-2020

Husk at anmelde COVID-19 som en arbejdsskade

Er du blevet smittet med Covid-19 på dit arbejde, skal sygdommen anmeldes som en arbejdsskade. Kontakt din arbejdsgiver eller din læge og få sygdommen anmeldt hurtigst muligt.

newsicon
07-04-2020

Psykolog: "Husk din egen iltmaske først

Hold pauser og pas på hinanden. Et sundhedsvæsen i højt alarmberedskab over flere måneder kan sammenlignes med at arbejde under ekstreme forhold i konfliktzoner, siger Mozhdeh Ghasemiyani fra Læger uden Grænser.

newsicon
17-01-2020

De fik arbejdsmiljøprisen: I Vejle får frustrationerne aldrig lov til at vokse

Dårligt arbejdsmiljø kan forebygges – ligesom sygdom. Det ved bioanalytikerne på Nuklearmedicinsk Afdeling på Vejle Sygehus alt om, og det har udløst dbio’s arbejdsmiljøpris 2019.

LinkedIn Email Twitter