Bioanalytiker til Steno Diabetes Center Copenhagen


Brænder du for et højt serviceniveau til borgere med diabetes og trives du i et arbejdsmiljø, hvor udvikling, anvendelse af ny teknologi og forskning er i fokus? Så er du måske vores nye kollega i CoreLab?

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger bioanalytikere til CoreLab med tiltrædelse den 1. september 2018.

Om afdelingen
CoreLab er et specialiseret diabeteslaboratorium, der servicerer klinikken på SDCC med analyser og patientundersøgelser. Det gode patientforløb understøttes med anvendelse af den nyeste sundhedsteknologi både borgernært og i det kliniske laboratorium. CoreLab indgår i basal forskning med kliniske sigte og den kliniske forskning. CoreLab er central i SDCC’s tværfaglige samarbejde. 

CoreLab bidrager med opgaver til klinisk diagnostik og behandlingskontrol samt specialopgaver i forbindelse med forskning og udvikling. Vi har en travl hverdag, hvor vi forventer at du sætter borgeren med diabetes i centrum. Vores primære opgaver er at servicere vores prøvetagningsambulatorium, analysere blod- og urinprøver samt udføre klinisk fysiologiske undersøgelser. Derudover udfører alle bioanalytikere forskningsrelaterede opgaver.
Afdelingen er akkrediteret af DANAK efter DS/EN ISO 15189 og vi deltager i uddannelsen af bioanalytikere.

Jobbet
Som bioanalytiker på SDCC varetager du med en høj grad af selvstændighed opgaver indenfor områderne borgernær klinisk service, sundhedsteknologi, klinisk forskning eller patientnær basalforskning. Du indgår i tværfagligt samarbejde med de fire enheder på SDCC: Klinikken, Klinisk Forskning, Uddannelse og Sundhedsfremme. Din karrieremulighed som bioanalytiker udgør to områder: den borgernære kliniske service med anvendelse af sundhedsteknologi og bioanalyse samt klinisk forskning eller patientnær basal forskning.
 
Vi forventer du kan arbejde systematisk, analytisk og kritisk med faglige problemstillinger. Alle biokemiske opgaver udvikles på et evidensbaseret grundlag, således at opgaverne løses ud fra borgere med diabetes samlede behov for sundhedsfremme, forebyggelse, behandling og anvendelse af sundhedsteknologi. Du skal kunne yde en specialiseret, kompetent og kompleks indsats, samt være medansvarlig for samarbejde på tværs af sektorgrænser.
Udover Microsoft Office programmer, arbejder vi med bl.a. LABKAII og Sundhedsplatformen.

Den ene stilling indebærer varetagelse af en funktion med prøveforberedelse til tre forskellige masse spektrometre samt at udføre analyser på det ene LC/MS- udstyr. I prøveforberedelsesarbejdet indgår at arbejde med Hamiltonrobot. Derudover skal du skrive SOP og protokoller til nye eller opdaterede metoder i laboratoriet, bestille varer og udføre almindeligt laboratoriearbejde. I denne funktion er dine nærmeste samarbejdspartnere bioanalytikere i dette team, kemikere og post.doc omkring resultatvurdering, kvalitetssikring og udvikling af analyser.

Den anden stilling indebærer varetagelse af en funktion med gennemførelse af kliniske studier for forskere i komplikationsforskningen. Du skal deltage i forberedelse af besøg i henhold til protokoller i kliniske studier og gennemføre besøg med blodprøvetagning og andre undersøgelser samt udføre efterbehandling af prøvematerialet og registrering i henhold til GCP. I dette team fordeles studier og opgaver mellem teamets bioanalytikere. Derudover er dine nærmeste samarbejdspartnere læger og sygeplejersker.

Kvalifikationer
Du skal være uddannet bioanalytiker og sætte stor pris på at have god patient kontakt. Derudover skal du være fleksibel og kunne bevare overblikket i travle situationer. Du er en god teamplayer, sætter en ære i at levere god kvalitet, er systematisk og struktureret.

Løn – og ansættelsesforhold
Stillingen aflønnes efter overenskomst indgået mellem Danske Regioner og Danske Bioanalytikere.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, fordelt på mandag – torsdag, kl. 07.45-15.45 og fredag, kl. 07.45-12.45. Stillingen er vagtfri. Der kan være andre mødetider ved varetagelsen af de nævnte funktioner, dog indenfor dagarbejdstid.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte ledende bioanalytiker Evy Connie Ottesen tlf. 3091 3500

Ansøgningsfrist
10-08-2018. Mærk venligst, hvilken stilling du søger.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 34.
Søg jobbet her

Om Steno Diabetes Center Copenhagen
Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Twitter og LinkedIn.

 

Vis alle jobs

Stillingstype:
Bioanalytiker
Speciale:
 
Arbejdssted:
Steno Diabetes Center
Ansøgningsfrist:
10-08-2018
LinkedIn Email Twitter