Sales Representative hos SSI Diagnostica


SSI Diagnostica søger en Sales Representative, der har lyst og potentiale til at udvikle sig til Customer Manager og nyder en hverdag hvor ikke 2 dage ligner hinanden. SSI Diagnostica er førende inden for udvikling og produktion af in vitro diagnostiske produkter hovedsageligt til klinisk mikrobiologi. Produkterne anvendes desuden af lægemiddelproducenter, veterinærvirksomheder samt praktiserende læger, og sælges direkte i de Nordiske lande samt i hele verden via distributører.
Som ny privatejet virksomhed er der igangsat en række initiativer med henblik på at øge væksten, optimere processer og udvikle vores forretningsområder. I den forbindelse, søger vi en ambitiøs og engageret Sales Representative, som har lyst til at være med til at udvikle SSI Diagnostica til Danmarks bedste life science virksomhed.

Stillingen
Som Sales Representative indgår du i vores salgs og marketing team der tæller 16 personer. Du vil få egne ansvarsområder samt bistå vores Customer Managers.

Du vil bl.a. skulle:

 • Planlægge og gennemføre besøg hos både nuværende og potentielle nye kunder
 • Primært have fokus på Danmark, men på sigt have ansvaret for vores ekspansion til de øvrige nordiske lande
 • Bistå med udvikling af vores salgs- og markedsføringsaktiviteter
 • Deltage i planlægning og gennemførelse af messer og events
 • Identificere og opbygge relationer til Key Opinion Leaders, KOL
 • Udarbejde løbende rapportering og opfølgning


Om dig

Du er den rette kandidat, hvis du:

 • Har erfaring fra mikrobiologisk laboratorium, og nu har gjort dig dine første erfaringer fra industrien i en kundevendt rolle, gerne med salgsansvar
 • Du er engageret og motiveres af at skabe resultater – og har viden om, at de bedste resultater er dem, der bidrager til, at hele forretningen når sine mål
 • Du er naturligvis udadvendt, en god kommunikator og i stand til at bygge stærke relationer med kunder og samarbejdspartnere. Og ideelt set så har du en god evne til at tænke nyt


Derudover har du:

 • En relevant uddannelse (bioanalytiker, laborant, m.v.)
 • Sprogøre, så du mestrer både dansk og engelsk – samt har et godt kendskab til de nordiske sprog
 •  Kørekort og egen bil, som du kan anvende i forbindelse med kundebesøg. SSI Diagnostica kompenserer jf. gældende takster (kilometerpenge)


Du tilbydes

Du vil komme til at arbejde i en virksomhed, hvis produkter er med til at gøre en positiv forskel i verden.
I det daglige vil du blive en væsentlig del af vores ansigt udadtil. Du får en selvstændig og afvekslende hverdag i en virksomhed, der er i udvikling og vækst.
Der er tale om en fuldtidsstilling. Vores hovedkontor ligger i Hillerød, hvor du vil skulle deltage i teammøder, etc. Den største del af din arbejdsdag er hos kunden, primært i Danmark, men også på sigt i andre Nordiske lande. Derfor er dit udgangspunkt for arbejdet din bopæl/hjemmearbejdsplads.

Interesseret: Så send ansøgning og CV i PDF-format til: recruitment@ssidiagnostica.com
Ansøgningsfrist:
 Vi vurderer løbende ansøgere, og når vi har fundet den rette kandidat tages annoncen ned. Hvis du er interesseret, så vil vi opfordre dig til at søge hurtigst muligt.

Tiltrædelse: Senest 1. august 2017
Har du spørgsmål Søren Skjold Mogensen, Chief Commercial Officer, mobil: +45 3048 4112

Om SSI Diagnostica
SSI Diagnostica beskæftiger godt 100 medarbejdere, har en omsætning på ca. DKK 170 mio. Virksomheden er pr. 1. oktober 2016 blevet en privatejet virksomhed. Du kan læse mere om os på www.ssidiagnostica.com

Vis alle jobs

Stillingstype:
Sales Representative
Speciale:
 
Arbejdssted:
SSI Diagnostica
Ansøgningsfrist:
01-08-2017
LinkedIn Email Twitter