Sundhedsstyrelsen: Bioanalytiker med erfaring fra arbejde med radioaktive stoffer til spændende strålebeskyttelsesopgaver

 
Har du lyst til at arbejde med myndigheds- og strålebeskyttelsesopgaver inden for industri, forskning og miljø? Der kommer nye regler på strålebeskyttelsesområdet i februar 2018, og i den forbindelse har vi brug for flere kolleger til nye og spændende opgaver på området. 
 
Om os 
Sundhedsstyrelsen, Strålebeskyttelse (SIS), er den danske myndighed for strålebeskyttelse og vores mission er at sikre personale, patienter og befolkning som helhed samt dyr og miljø, mod skader fra skadelig stråling. SIS varetager myndighedsopgaver af strålebeskyttelsesmæssig karakter i alle dele af samfundet, hvor der anvendes radioaktive stoffer og røntgenteknik. Desuden deltager SIS’ medarbejdere i opgaver i forbindelse med både det radiologiske og det nukleare beredskab. Internationalt varetager SIS danske interesser, blandt andet, i EU, i IAEA og i nordiske fora. 
 
Medarbejderne på SIS er organiseret i tre sektioner Industri Forskning og Miljø, Medicinsk Anvendelse og Persondosimetri. 
 
Dit arbejde 
Du kommer til at arbejde i sektionen for Industri Forskning og Miljø hvor opgaverne omfatter bl.a. udstedelse af tilladelser, registrering og tilsyn i relation til danske virksomheder, der anvender ioniserende stråling og røntgenudstyr. 
 
Din uddannelse og erfaring 
Du har en sundhedsfaglig professionsbachelor eller tilsvarende mellemlang sundhedsfaglig uddannelse. 
 
Vi forventer, at du: 
• har erfaring i arbejde med radioaktive stoffer og/eller røntgenstråling 
• kan kommunikere mundtligt og skriftligt på engelsk 
• er analytisk, systematisk og selvstændig 
• kan påtage dig nogen rejseaktivitet, da SIS’ tilsynsopgaver dækker hele landet 
• har kørekort. 
 
Det vil endvidere være en fordel hvis du har 
• kendskab til strålingsfysik 
• kendskab til tilsyn, audit og kvalitetssikring 
• kendskab til måleteknik og gerne målestatistik 
• gode IT-kundskaber, da databaser, journaliseringssystemer og almindeligt anvendte IT-værktøjer er centrale i vores administrative sagsbehandling. 
 
Som person er du udadvendt, god til at samarbejde, har overblik og tager initiativ - og kan arbejde struktureret under frie rammer. 
 
Vi tilbyder 
Et meningsfuldt arbejde med samfundsnyttige opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vi vægter faglighed og et godt socialt arbejdsmiljø højt. Vi tilbyder desuden fleksibel arbejdstid og gode muligheder for efter- og videreuddannelse. 
 
Om ansættelsen 
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 -
Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten). 
 
SIS ligger på adressen Knapholm 7, 2730 Herlev. 
 
Kontakt os gerne 
Få mere at vide om jobbet ved at ringe til sektionsleder Haraldur Hannesson på 4454 3464. 
 
Er du interesseret? 
Søg stillingen her og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 5 og 6. 

Ansøgningsfrist: 28-01-2018
Ansættelsesdato: 01-04-2018

 
Sundhedsstyrelsen har røgfri arbejdstid.
Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Vis alle jobs

Stillingstype:
Bioanalytiker
Speciale:
 
Arbejdssted:
Sundhedsstyrelsen
Ansøgningsfrist:
28-01-2018
LinkedIn Email Twitter