Applikationsspecialist/sælger til Axlab


TEMP-TEAM samarbejder med Axlab A/S og søger en Applikationsspecialist/sælger.

Der er tale om et stadig voksende samt et veletableret marked indenfor histologi udstyr, og der er en stigende efterspørgsel fra kunderne efter specialiseret rådgivning samt netop den specialistkompetence, som Axlab tilbyder.

Som applikationsspecialist får du en nøgleposition i forhold til at drive og videreudvikle salget, og du bliver en del af et erfarent og professionelt team med et meget højt fagligt niveau.

Du bliver involveret i den nyeste teknologi indenfor parafinsnit.

Din base bliver på kontoret i Vedbæk, men du vil få hele Danmark som dit distrikt. Kundebesøg i Europa vil også forekomme. Fokus vil være på kunder i sundhedssektoren, Pharma og Biotekbranchen, samt på Universiteterne. Du overtager en eksisterende kundeportefølje og din primære opgave bliver at skabe relationer i markedet og gerne opdyrke nye kunderelationer. En vigtig parameter for din succes afhænger ligeledes af din servicemindede support ud mod kunden.

Dine daglige opgaver bliver:
Øge salget af Axlabs produkter
Holde kontakt med leverandører
Forestå produkttræning 
Opbygge og vedligeholde relationer samt undervise og vejlede eksisterende og nye kunder
Opsøge nye forretningsmuligheder
Samarbejde omkring udbudsmateriale
For stillingen må påregnes rejsedage/udeovernatninger både i forhold til kundemøder samt træningsophold i udlandet.

Din baggrund:
Vi forestiller os, at du har en baggrund som bioanalytiker, laborant eller har en lignende brancherelevant uddannelse. Du har stor faglig viden inden for histologi, gerne med kendskab til cytologi og molekylærbiologi, hvilket er afgørende for dit salg til målgruppen.

Du er sælgende af natur, serviceminded, elsker at skabe resultater og er god til at skabe relationer. Du er meget på farten og trives i et selvstændigt, udadvendt job og forstår at kommunikere og aflæse dine kunders behov.

Du har lyst til at tilegne dig ny viden og sætte dig ind i nye teknikker, ligesom du modtager og deler din viden med resten af dine kolleger. Du er vant til at have et stort overblik og trives med at have mange projekter kørende samtidig.

Dit gode humør og smittende begejstring præger din personlighed i en hverdag med høj aktivitet, og hvor der også er plads til at dyrke fællesskabet.

Axlab sørger naturligvis for nødvendig uddannelse i produkterne, men du har i forvejen et stort kendskab til området og har let ved at sætte dig ind i nye produkter.

Du behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt og gerne et godt kendskab til svensk.

Praktiske oplysninger:
Du tilbydes en attraktiv lønpakke inkl. god pension, sundhedsforsikring, bil mm.
Arbejdssted: Bygstubben 4, 2950 Vedbæk

Du har kørekort, da hele Danmark bliver dit distrikt.

Annoncen er aktiv til og med den 7. april 2018, men ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior konsulent i TEMP-TEAM A/S til Margit Kjær på tlf.: 33 36 09 44.

Søg jobbet her

Om Axlab
:
For Axlab gælder det om konstant at være et skridt foran. Læse den teknologiske udvikling, forstå morgendagens udfordringer og ikke mindst fornemme de nye politiske og forskningsmæssige vinde. Vi arbejder for løsninger, der sikrer kunderne effektivitet langt ind i fremtiden.  I den forbindelse råder vi ikke bare over det mest avancerede teknologiske udstyr, vi er også udstyret til fremtiden gennem vores innovative tænkning og rådgivning. Resultatet er tidsbesparelser, bedre arbejdsmiljø og ikke mindst bedre service for både nutidens og fremtidens brugere og patienter.

Vis alle jobs

Stillingstype:
Applikationsspecialist/sælger
Speciale:
 
Arbejdssted:
Axlab
Ansøgningsfrist:
15-05-2018
LinkedIn Email Twitter