Pædagogik

Udviklingsgruppen for pædagogik er stærkt optaget af at formidle god pædagogisk praksis. Både på grunduddannelsen og i efteruddannelsen.
 
Hvordan skaber vi et læringsrum der virker? Hvad motiverer de studerende af i dag?
 
Vi er selv erfarne undervisere med stort kendskab til bioanalytikeruddannelsen og står for udvikling af efteruddannelsens kurser indenfor pædagogik og kommunikation.
 
Derudover hjælper vi dbio i spørgsmål omkring uddannelse, videreuddannelse og fagets udvikling.

Vil du være med i udviklingsgruppen:
Den pædagogiske udviklingsgruppe består pt. af bioanalytikere med arbejdsfunktioner i Region H og Region Nord. Vi ønsker derfor meget gerne nye medlemmer med stor interesse for pædagogisk udvikling.

For os er pædagogisk udvikling lang fra noget der kun har med studerende at gøre - det drejer sig i høj grad også om nye tilgange og tiltag der kan anvendes i det daglige arbejde og samarbejde inden for egen profession og mellem og på tværs af professioner og faggrupper.

Du kan f.eks. være ansat, så du repræsentere det private område, de øvrige regioner i Danmark eller hospitaler, hvor uddannelsesforpligtigelsen er koblet til de øvrige UC'er dvs. Professionshøjskolen Absalon, Professionshøjskolen University College Lillebælt eller Professionshøjskolen UC Syddanmark og så interessere du dig f.eks. for:

  • Hvordan skaber vi læringsrum der virker?
  • Hvad inspirerer nuværende-, nye og kommende kollegaer samt studerende til læring og udvikling i dag?

Du er velkommen til at kontakte os.

 

 Medlemmer

 
 

 Kontakt

 
Camilla Christine Qvist, camillaqvist@yahoo.com
LinkedIn Email Twitter