IFBLS 2021

Brænder du for dit fag ?
Er du nysgerrig på, hvordan bioanalytiker i andre lande arbejder og med hvad ?
Vil du udfordres på og have udvidet din bioanalytikerfaglighed gennem en række af spændende oplæg og posters ?

Så er det nu, at du som medlem af dbio-Midtjylland kan søge om støtte til deltagelse i IFBLS2021, den internationale bioanalytikerkongres, som Danmark er vært for og som løber af stablen i Bella Center 24-28 august 2021.

 

Som bekendt afholdes der ikke generalforsamling i vores region i 2020, i stedet har vi fået mulighed for at sende 20 bioanalytikere afsted til et fuldt kongresprogram.

 

dbio-Midtjylland giver udelukkende støtte til kongresgebyret, som er 795 euro.

 

Øvrige udgifter til f.eks. frikøb fra din arbejdsplads, transport til og fra (og i) København, overnatning, forplejning uden for kongresprogrammet og eventuel kongresmiddag står du selv for.

 

De eneste kriterier for at søge er, at du har et aktivt medlemskab af dbio, og at du har et skriftligt tilsagn om  at din arbejdsgiver accepterer dit fravær på de pågældende datoer.

Det er ikke et krav, at du deltager med en poster eller et oplæg.

Vi gør opmærksom på, at kongressen foregår på engelsk, samt at vi offentliggør  navnene på de deltagere , som dbio-Midtjylland dækker kongresgebyret for.

 

Studerende kan desværre ikke søge denne pulje, som er forbeholdt dbio-Midtjylland medlemmer, men det er muligt at søge dbio-fonden om deltagelse. Det kan du læse mere om her:

 http://www.dbio.dk/uddannelse-og-karriere/fondpris/Sider/side.aspx

 

Vi vil lægge vægt på at fordele støtten bredt indenfor de faglige specialer, geografisk rundt i regionen, ansættelse som privat, i staten eller regionalt, og til forskellige medlemsgrupper som f.eks. basis, underviser og leder.

 

 Vi har i regionsbestyrelsen nedsat et udvælgelsesudvalg bestående af Kirsten Borg (privat), Inger Merete Paulsen (stat), Lotte Koch (region) og Karin Vestergaard (regionsformand).

 

Ansøgningsfristen er 20. oktober -2020 og du kan forvente at få svar på din ansøgning 1. november 2020.

 

Klik ind på vedhæftede fil, udfyld skemaet og send det på mail til regionsformand Karin Vestergaard på dbio-midtjylland@dbio.dk 

 

 Ansøgningsskema.docxAnsøgningsskema.docx

 
 
 
 
 
 
LinkedIn Email Twitter