10-12-2018

Er du ansat på i neurofysiologien eller på et hospitalsapotek?

​dbio søger medlemmer til to helt nye udviklingsgrupper. Vil du være med? Du får: Et stærkt nationalt og fagligt netværk på tværs af specialer, og faglig viden, personlig udvikling, indflydelse og indsigt.

”Vi mangler en udviklingsgruppe for vores specialer!”
 
Sådan lød det fra medlemmer i hospitalsapotekerne og neurofysiologien, og derfor har Fagligt Udvalg og dbio’s hovedbestyrelse besluttet at starte to helt nye grupper:

• Udviklingsgruppen for hospitalsapoteksansatte laboranter
• Den neurofysiologiske udviklingsgruppe.

Så hvis du er til apoteksarbejde eller neurofysiologi og har lyst til at udvikle og udvide fagområdet, er det dig, vi søger.
 

Du får:

• Et stærkt nationalt og fagligt netværk på tværs af specialer
• Faglig viden, personlig udvikling, indflydelse og indsigt
• Fri transport og forplejning til 2-3 møder årligt
• Fagligt boost på Faglige Udviklingsdage 1 gang årligt og på Fagligt Forum.
 

To møder årligt plus udviklingsdage

Vil du være med, skal du have fri med løn på mødedage. Dine omkostninger til transport og forplejning på mødedage afholdes af dbio.

De faglige udviklingsgrupper giver vigtig sparring til Danske Bioanalytikere og udvikler nye kurser og temadage. Grupperne mødes typisk et par gange om året og til Faglige Udviklingsdage, hvor fagets udvikling, fællesskab og samvær er på programmet.
 
 

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte konsulent i dbio Marianne Nielsen på tlf. 44 22 32 59 eller kontaktpersonerne for de eksisterende udviklingsgrupper, hvis du vil vide mere om det at arbejde i en udviklingsgruppe.
 
 

Ansøgning

Send en kort ansøgning til konsulent Marianne Nielsen på man@dbio.dk senest 21. december 2018.
 
Ansøgningerne behandles derefter af Fagligt Udvalg. Medlemmerne i de nye udviklingsgrupper vil deltage i Faglige Udviklingsdage den 6.-7. marts 2019 i Fredericia.
LinkedIn Email Twitter