dbio's Lederforum aflyses på grund af coronavirus - tjek dit kursus

Situationen med coronavirus udvikler sig hele tiden, og Danske Bioanalytikere har nu besluttet at aflyse flere større arrangementer i den nærmeste fremtid. Tjek om dit møde eller kursus er aflyst

Nyhed

​​ Af Niels C. Jensen, journalist

Aflyst møde

Danske Bioanalytikere har valgt at aflyse Lederforum 31. marts - 1. april, der skulle være foregået på Vejle Fjord. OK21 optaktsmødet i dbio-Nordjylland d. 11. marts er ligeledes aflyst.

Årsagen til aflysningerne er, at de regionale arbejdsgivere har strammet deres retningslinjer om deltagelse i større møder, konferencer o.lign. 

Region Nordjylland, Region Hovedstaden og Aarhus Universitetshospital har alle besluttet, at ansatte som udgangspunkt ikke deltager i større arbejdsrelaterede møder, konferencer mv. i såvel Danmark som i udlandet.

Tidligere har det været meldt ud, at basiskurset for repræsentanter i dbio-Hovedstaden d. 9. og 10. marts blev aflyst, da Region Hovedstaden ikke giver repræsentanterne fri til kurset i henhold til deres udmelding om konferencer og møder.

Danske Bioanalytikere følger løbende udmeldingerne fra hhv. Sundhedsstyrelsen og de regionale arbejdsgivere i forhold til coronavirus COVID-19.

Særligt benyttede sider på dbio.dk