04-07-2018

dbio holder kongres for hele verden i 2020

Danske Bioanalytikere er i 2020 vært for verdenskongressen for bioanalytikere, IFBLS 2020. Forberedelserne til den store kongres er allerede godt i gang.

Af Jytte Kristensen, redaktør 

_DSC3517_web.jpg

Bioanalytikernes verdenskongres bliver afholdt hvert 2. år. I 2020 er værtsbyen København. Foto: Wonderful Copenhagen / Martin Heiberg.

 

I 2020 er Danske  Bioanalytikere  vært  for IFBLS’ verdenskongres. IFBLS er den  internationale bioanalytikerorganisation. Forberedelserne til den store  kongres er allerede godt i gang. dbio har  hyret firmaet CAP som kongresarrangør, der tager sig af alt det  administrative omkring arrangementet.

 

Den fire dage lange kongres skal holdes i Bella Center i København,  og der forventes ca.
600-700 deltagere. Den nuværende præsident for iFBLS, norske Marie  Roald, og den kommende præsident, Anne Berndt, har  været i København  og har  godkendt faciliteterne.

 

DEKS og LSB er også med

Af hensyn til økonomien er det  vigtigt  at tiltrække så mange deltagere som muligt. dbio udarbejder PR-materiale, som bliver uddelt på verdenskongressen i Firenze i efteråret 2018.

 

dbio er igang med at indgå en aftale med DEKS (Dansk Institut for Ekstern Kvalitetssikring for Laboratorier i Sundhedssektoren) og LSB (Laboratoriemedicinsk Selskab for Bioanalytikere) om, at de holder  deres respektive årsmøde og kongres samtidig med kongressen.

 

Prisen for at deltage i hele kongressen bliver 749 euro, hvilket er inklusive forplejning, dog undtaget kongresmiddag. Dagsbilletter til ca. 275 euro bliver også en mulighed.

LinkedIn Email Twitter