17-08-2018

Vil du være diagnostisk samarbejdspartner?

Bioanalytiker Ulla Saaby Steffensen fik ideen og lysten til at kaste sig ud i opgaven som bioanalytiker i Holstebro Kommunes akutteam efter at have deltaget i diplommodulet ”bioanalytisk diagnostik i patientforløb”.

Af Jytte Kristensen, fagbladsredaktør


Det nyskabende diplommodul blev udbudt af VIA i Århus første gang i efteråret 2015. Siden da har der ikke været deltagere nok til at oprette modulet, men nu er der igen ansøgere, fortæller en glad Birte Bunch Larsen, lektor ved Bioanalytikeruddannelsen, VIA. Indtil videre er der seks tilmeldte.

”Vi kører helt sikkert modulet her i efteråret, men vi vil selvfølgelig gerne have nogle flere med. For det er altså sjovere at have undervisning, når man er 10-12 stykker end bare seks. Der er også råd til lidt mere sjov vejledning”.

Af de seks nuværende deltagere er der en fra mikrobiologi og en fra immunologisk afdeling, resten er fra klinisk biokemi. De kommer fra hele landet.

”Men praksis-bioanalytikere kunne også være interessante at få med, og selvfølgelig også de øvrige specialer på sygehusene”, siger Birte Bunch Larsen.

Man kan tilmelde sig helt indtil den 1. september. Undervisningen går i gang den 11. september.
Læs mere på VIAs hjemmeside. 
LinkedIn Email Twitter