29-05-2019

Fravælg din medlemskalender for 2020 - og skån miljøet

Danske Bioanalytikere tilbyder dig endnu en gang muligheden for at vælge imellem tre forskellige kalendertyper - gældende for 2020. Og du kan selvfølgelig også vælge kalenderen fra og på den måde passe på miljøet.

Af Niels C. Jensen, journalist

Som medlem af Danske Bioanalytikere modtager du hvert år en fysisk lommekalender i din postkasse. Der findes tre forskellige typer, som du kan vælge i mellem. Ønsker du en anden type kalender, end den du har modtaget i år, skal du aktivt foretage et valg. Ellers får du automatisk den kalender, som du fik i 2019. 
 
Frem til den 14. juni kan du ændre på dit valg eller se, hvad du tidligere har modtaget. Læs mere på www.dbio.dk/kalender.
 
Det er både dyrt og belaster miljøet at producere og udsende kalendre. Så hvis du ikke ønsker en kalender, beder vi dig om at framelde den.

 

Hvordan gør jeg?

Du fravælger eller vælger kalender ved at logge ind på "Min profil". Under "Øvrige oplysninger", som er nederst på siden, kan du vælge/fravælge din kalender. Når du foretager et valg, gemmes det automatisk.
 
Hvis du ikke foretager et valg inden 14. juni, vil du få tilsendt den kalender, du har i år.  Medlemskalenderen udsendes med Fagbladet i slutningen af oktober.


Hvis du oplever problemer, er du velkommen til at sende en mail til Tine Stockholm Jensen, tsj@dbio.dk.

LinkedIn Email Twitter