08-11-2019

Stadig i tvivl om din ferie i 2020? Her er svaret

Er du i tvivl om hvor mange feriedage, du kan holde i 2020? Så er du ikke den eneste. Mange er i tvivl om, hvad den nye ferielov kommer til at betyde for dem og deres ferie, men nu har borger.dk lanceret en nem og smart ferieplanlægger, der giver dig svar

Af Niels C. Jensen, journalist 

Ferie, ferie, ferie, slap nu af, du har fri og syng en glad melodi. Der er lang tid til sommerferien, men allerede nu kan du, med borger.dks nye ferieplanlægger, få styr på, hvor mange feriedage, du kan holde i 2020. Arkivfoto

Har jeg nok ferie? Hvor mange feriedage har jeg i 2020? Kan jeg holde efterårsferie? Og hvad med vinterferie?

 

Er du også tvivl om, hvordan det ser ud med din ferie efter den ferielov? Så prøv den nye ferieplanlægger på borger.dk. Ferieplanlæggeren kan hjælpe dig med at beregne dine feriedage.

 

Udgangspunktet er de 25 dages ferie, du har ret til ifølge ferieloven. Derudover har du mulighed for at indtaste øvrige fridage som f.eks. 6. ferieuge, som Danske Bioanalytikere har forhandlet sig frem til i overenskomsten.

 


Ferieplanlæggeren giver dig et overblik over, hvor mange feriedage du har til rådighed fra den 1. maj 2020. Den hjælper dig også med at holde regnskab over de feriedage, du kan holde, efter den nye ferielov starter den 1. september 2020.

 

Beregningen er vejledende

Vær opmærksom på, at beregningerne i ferieplanlæggeren er vejledende og ikke tager højde for alle situationer og ansættelsestyper. Læs mere om hvad du skal være opmærksom på i afsnittet ”Om ferieplanlæggeren”.
 
Læs meget mere om den nye ferielov, og hvad den betyder for dig: Ansat i staten, det private eller regionerne (kun for medlemmer).
LinkedIn Email Twitter