18-05-2020

Skal din arbejdsplads vinde dbio's arbejdsmiljøpris 2020?

Hvad kan vi lære af jeres gode arbejdsmiljøarbejde? Gør os klogere og indstil jeres arbejdsplads til dbio’s arbejdsmiljøpris 2020. Fristen for at indstille sig er den 21. september 2020, og der er mulighed for at vinde 10.000,-.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Af Sanne Jensen, arbejdsmiljøkonsulentDanske Bioanalytikere vil vi gerne hylde arbejdspladser, der har skabt et bemærkelsesværdigt godt arbejdsmiljø, og som kan være med til inspirere andre arbejdspladser til at finde nye veje eller gøre en ekstra indsats. Fristen for at indstille sig er den 21. september 2020, og der er mulighed for at vinde 10.000,-.

I kan indstille jeres arbejdsplads både i forhold til det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø. Har I f.eks. gjort en særlig indsats i forbindelse med Covid-19? Det kan også være, at I har haft fokus på natarbejde, ergonomi, stress, mobning, ulykker eller oplæring af nye medarbejdere.

De gode arbejdsmiljøindsatser skal frem i lyset. Det kan vi alle lære noget af. Selvom der er stor forskel på at arbejde på en klinisk biokemisk afdeling, en fertilitetsklinik, i patologien, eller med forskning, så er der mange udfordringer, der går på tværs af bioanalytikere og laboranters arbejdspladser. 

Arbejdsmiljøp​risen 2020

dbio’s arbejdsmiljøpris uddeles i oktober i forbindelse med Årskurset for FTR, TR, og AMiR. 
 
Frist for indstilling er den 21. september 2020. Det er dbio’s forretningsudvalg, der kårer vinderen. Ved vurderingen af indstillingerne lægges der vægt på, at:

  • Indsatsen vil kunne udbredes til andre arbejdspladser.
  • Indsatsen har medført konkrete resultater f.eks. dokumenteret via sygefravær, trivselsmålinger etc.
  • Arbejdsmiljørepræsentanten og /eller tillidsrepræsentanten søger prisen sammen med ledelsen.

Foto er fra Klinisk Biokemisk Afdeling, Hvidovre Hospital. Det er taget, inden coronapandemiens krav om at holde afstand.

LinkedIn Email Twitter