07-04-2021

Skal I vinde dbio's arbejdsmiljøpris?

Hvad kan vi lære af jeres gode arbejdsmiljøarbejde? Gør os klogere og indstil jeres arbejdsplads til dbio’s arbejdsmiljøpris 2021.

 Af Sanne Jensen, arbejdsmiljøkonsulent

dbio randers DSC_2489.jpg

I 2020 vandt Afdelingen for Blodprøver og Biokemi ved Regionshospitalet Randers dbio's arbejdsmiljøpris for deres mentorordning. Foto: Helle Arensbak

 

I dbio vil vi gerne hylde arbejdspladser, der har skabt et bemærkelsesværdigt godt arbejdsmiljø, og som kan være med til at inspirere andre arbejdspladser gennem arbejdet med at finde nye veje eller gøre en ekstra indsats. 
 
I kan indstille jeres arbejdsplads både i forhold til det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø. Har I f.eks. gjort en særlig indsats i forbindelse med Covid-19? Det kan også være, at I har haft fokus på natarbejde, ergonomi, stress, mobning, ulykker eller arbejdspladskultur.
 
Fristen for at indstille sig er den 19. oktober 2021, og der er mulighed for at vinde 10.000,- til arbejdspladsen. Vinderen får direkte besked senest 14 dage efter ansøgningsfristen.

Læs mere om Arbejdsmiljøprisen eller søg prisen (direkte link til ansøgning).
 
dbio’s arbejdsmiljøpris uddeles på dbio’s kongres d. 23.-24. november 2021.
 

Kontakt

Hvis I har spørgsmål til prisen, er I velkommen til at kontakte Katja Wienmann Bramm, næstformand, kwb@dbio.dk eller Sanne Jensen, arbejdsmiljøkonsulent, sje@dbio.dk, tlf.: 3173 1747. 
LinkedIn Email Twitter