Optaktsmøder skyder OK 18 i gang

TR og ledere mødes i alle fem regioner og tager hul på temaerne til OK 18. Den røde tråd er bæredygtigt arbejdsliv, og hvordan medlemmerne kan holde til det pres, der er på sygehusene.

Nyhed

Af Tina Groth-Andersen, konsulent

web_149379_OK'18_MAERKE

Er du spændt på, hvad temaerne bliver til OK 18? Vil du som (ny) TR gerne klædes på, inden du skal indbyde til debat og kravindsamling på din arbejdsplads? Eller er du leder og vil gerne give input og ønsker til dbio til din lederoverenskomst?

Danske Bioanalytikere holder optaktsmøder i alle fem regioner om temaerne til OK 18. Hvis du er TR eller leder og ikke allerede har tilmeldt dig, kan du se mere på www.dbio.dk under regioner.

Bæredygtigt arbejdsliv

På møderne vil der være oplæg for TR og ledere hver for sig, da de er ansat på forskellige overenskomster, og fælles oplæg.

Temaerne er som ved tidligere overenskomstforhandlinger arbejdstid, medindflydelse, løn og pension. Men som noget nyt har dbio formuleret bæredygtigt arbejdsliv som en rød tråd. Hvordan holder medlemmerne til det pres, som er på sygehusene i dag? Målet for dbio er, at medlemmerne kan holde til arbejdet hele livet. 

Optaktsmødernes holdes: 

  • Hovedstaden: 31. marts

  • Syddanmark: 4. april

  • Nordjylland: 19. april

  • Sjælland: 24. april

  • Midtjylland: 25. april

Kravindsamlingen sættes i gang 31. maj og slutter 21. juni 2017.

Særligt benyttede sider på dbio.dk